Prova tamam sıra gösteride

Spor 27.02.2015 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Prova tamam sıra gösteride

3.lig 1.grup lideri Darıca G.B, Tuzlaspor maçı öncesinde dün çift kale maç yaparak bir anlamda bu maçın provasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Özgür Vurur’un oyunu sık sık durdurarak hücum organizasyonları yaptırması dikkatlerden kaçmazken, antrenman sonunda Darıca’dan tek bir ses yükseldi: Kazanacağız!

Lider Darıca Gençlerbirliği, sezonun en kritik karşılaşmasına çıkacak. Ligde geride kalan 22 hafta sonunda 47 puanla lider durumda bulunan Darıca G.B, 45 puanlı Tuzlaspor’u evinde konuk edecek. Rakibiyle arasındaki puan farkını açma adına çok önemli bir fırsatı elinde bulunduran sarı yeşilliler, dolu tribünler önünde oynayacağı karşılaşmada seyircisinin desteğiyle İstanbul temsilcisini eli boş göndermenin planlarını yapıyor. Kritik 90 dakika öncesi çalışmalarını sürdüren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde, antrenmanlarda 3 puan dışında bir sonuç konuşulmuyor. Galibiyete odaklanan sarı yeşilliler, 6 puan niteliği taşıyan bu maçtan zaferle ayrılmak istiyor. KORA KOR ÇİFT KALE Maçın hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, dün kendi tesislerinde taktiksel bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde yapılan antrenman bir anlamda Tuzlaspor maçının provası şeklinde gerçekleşti. Çift kale maç yapan sarı yeşillilerde, futbolcuların kora kor mücadeleleri alkış topladı. Özellikle hücum varyasyonlarına bir hayli önem veren Özgür Vurur, oyunu sık sık durdurarak saha içine girdi ve futbolcularına tatlı sert uyarılarda bulundu. Tuzlaspor maçının hazırlıklarını bugün noktalayacak olan lider Darıca G.B, kampa girecek ve Tuzlaspor maçına odaklanacak.
3.lig 1.grup lideri Darıca G.B, Tuzlaspor maçı öncesinde dün çift kale maç yaparak bir anlamda bu maçın provasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Özgür Vurur’un oyunu sık sık durdurarak hücum organizasyonları yaptırması dikkatlerden kaçmazken, antrenman sonunda Darıca’dan tek bir ses yükseldi: Kazanacağız!

Lider Darıca Gençlerbirliği, sezonun en kritik karşılaşmasına çıkacak. Ligde geride kalan 22 hafta sonunda 47 puanla lider durumda bulunan Darıca G.B, 45 puanlı Tuzlaspor’u evinde konuk edecek. Rakibiyle arasındaki puan farkını açma adına çok önemli bir fırsatı elinde bulunduran sarı yeşilliler, dolu tribünler önünde oynayacağı karşılaşmada seyircisinin desteğiyle İstanbul temsilcisini eli boş göndermenin planlarını yapıyor. Kritik 90 dakika öncesi çalışmalarını sürdüren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde, antrenmanlarda 3 puan dışında bir sonuç konuşulmuyor. Galibiyete odaklanan sarı yeşilliler, 6 puan niteliği taşıyan bu maçtan zaferle ayrılmak istiyor.

KORA KOR ÇİFT KALE

Maçın hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, dün kendi tesislerinde taktiksel bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde yapılan antrenman bir anlamda Tuzlaspor maçının provası şeklinde gerçekleşti. Çift kale maç yapan sarı yeşillilerde, futbolcuların kora kor mücadeleleri alkış topladı. Özellikle hücum varyasyonlarına bir hayli önem veren Özgür Vurur, oyunu sık sık durdurarak saha içine girdi ve futbolcularına tatlı sert uyarılarda bulundu. Tuzlaspor maçının hazırlıklarını bugün noktalayacak olan lider Darıca G.B, kampa girecek ve Tuzlaspor maçına odaklanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.