“Çayırova’nın artık 2 ZAFERİ var”

Çayırova 27.02.2015 - 23:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

“Çayırova’nın artık 2 ZAFERİ var”

Kocaeli Milletvekilliği için aday adaylık başvurusu yapan Zafer Alkan, bu akşam Çayırova Ak Parti ilçe Teşkilatı’nda bir tanıtım toplantısı düzenledi.

AÇILIŞI ZAFER KILIÇ YAPTI Çok sayıda partilinin, meclis üyelerinin ve ilçe yöneticisinin takip ettiği tanıtım toplantısında Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun ve Çayırova Eski belediye Başkanı aynı zamanda aday adayı Zafer Alkan’ın babası Yaşar Alkan’da hazır bulundu. Toplantının açılış konuşmasını Çayırova Ak Parti ilçe Başkanı Zafer Kılıç yaptı. Kılıç konuşmasında, “Çayırova’nın bir Zafer’i vardı. Artık iki Zafer’i var. Zafer arkadaşımıza çıkmış olduğu yolda hayırlı olmasını temenni ederim. 72 aday adayı var. Bugün bu görev alınır yada alınmaz. Ancak biz bu yolda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayırlı olsun.”dedi. ZAFER ALKAN ÖNCE KENDİNİ TANITTI Sizleri öncelikle kendimiz tanıtmak istiyorum diyerek söze başlayan Zafer Alkan, “Alkan Ailesi 1973 yılından bu yana Çayırova’da ikamet etmektedir. Alkan Ailesi’nin bir ferdi olarak 1984 yılında doğdum. İlkokulu Çayırovamız da, ortaokul ve liseyi Gebze İmam Hatip Lisesi’nde okudum. O Yıllarda imam hatip liselerine ve meslek liselerine uygulanan katsayı zulmünden dolayı yurt dışında okumak zorunda kaldım.  Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimimi tamamladım. Ardından İngiltere Notigham Üniversitesi’nde Bilgi Teknolojileri Yönetimi üzerine Yüksek Lisansımı başarı ile tamamladım. 2010 yılında vatani görevimi yaptım. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Aile şirketimizde dış ticaret koordinatörü olarak çalışmaktayım. Yaklaşık 10 ülke ile ticari ilişkilerimizi yönetmekteyim. Eğitim ve iş hayatımızı hali yoluna koyduktan sonra ülkemiz ve insanlık için faydalı olmak ve hizmet gayesi ile Kocaeli Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığına başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Öncelikle 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemize, Kocaelimiz’e hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeniden Büyük Türkiye yolunda bu seçim bir diriliş ve uyanış seçimidir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın vurgulamış olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedefleri ülkemiz ve dünya Müslümanları açısından büyük önem arz etmektedir. Bu hedeflere ulaşabilmemiz için takip etmemiz gereken yol önce ahlak, adalet, hoşgörü ve kardeşlik yoludur. Tüm samimiyet ve güler yüzümüz ile çevremize ışık saçacak ve var gücümüz ile gece gündüz çalışacağız. Zafer yakındır. Zafer İnananlarındır. “dedi.
Kocaeli Milletvekilliği için aday adaylık başvurusu yapan Zafer Alkan, bu akşam Çayırova Ak Parti ilçe Teşkilatı’nda bir tanıtım toplantısı düzenledi.

AÇILIŞI ZAFER KILIÇ YAPTI

Çok sayıda partilinin, meclis üyelerinin ve ilçe yöneticisinin takip ettiği tanıtım toplantısında Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun ve Çayırova Eski belediye Başkanı aynı zamanda aday adayı Zafer Alkan’ın babası Yaşar Alkan’da hazır bulundu. Toplantının açılış konuşmasını Çayırova Ak Parti ilçe Başkanı Zafer Kılıç yaptı. Kılıç konuşmasında, “Çayırova’nın bir Zafer’i vardı. Artık iki Zafer’i var. Zafer arkadaşımıza çıkmış olduğu yolda hayırlı olmasını temenni ederim. 72 aday adayı var. Bugün bu görev alınır yada alınmaz. Ancak biz bu yolda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayırlı olsun.”dedi.

ZAFER ALKAN ÖNCE KENDİNİ TANITTI

Sizleri öncelikle kendimiz tanıtmak istiyorum diyerek söze başlayan Zafer Alkan, “Alkan Ailesi 1973 yılından bu yana Çayırova’da ikamet etmektedir. Alkan Ailesi’nin bir ferdi olarak 1984 yılında doğdum. İlkokulu Çayırovamız da, ortaokul ve liseyi Gebze İmam Hatip Lisesi’nde okudum. O Yıllarda imam hatip liselerine ve meslek liselerine uygulanan katsayı zulmünden dolayı yurt dışında okumak zorunda kaldım.  Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimimi tamamladım. Ardından İngiltere Notigham Üniversitesi’nde Bilgi Teknolojileri Yönetimi üzerine Yüksek Lisansımı başarı ile tamamladım. 2010 yılında vatani görevimi yaptım. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Aile şirketimizde dış ticaret koordinatörü olarak çalışmaktayım. Yaklaşık 10 ülke ile ticari ilişkilerimizi yönetmekteyim. Eğitim ve iş hayatımızı hali yoluna koyduktan sonra ülkemiz ve insanlık için faydalı olmak ve hizmet gayesi ile Kocaeli Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığına başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Öncelikle 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemize, Kocaelimiz’e hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeniden Büyük Türkiye yolunda bu seçim bir diriliş ve uyanış seçimidir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın vurgulamış olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedefleri ülkemiz ve dünya Müslümanları açısından büyük önem arz etmektedir. Bu hedeflere ulaşabilmemiz için takip etmemiz gereken yol önce ahlak, adalet, hoşgörü ve kardeşlik yoludur. Tüm samimiyet ve güler yüzümüz ile çevremize ışık saçacak ve var gücümüz ile gece gündüz çalışacağız. Zafer yakındır. Zafer İnananlarındır. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.