MAÇ SONU

Spor 01.03.2015 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

MAÇ SONU

Yoğun kar yağışı ve elverişsiz saha şartları nedeniyle geçen hafta maç yapamayan Bölgesel Amatör Lig 9.Grup Temsilcimiz G.Sultanorhanspor, lige kaldığı yerden Kestel Belediyespor karşılaşması ile devam edecek.

  MAÇ SONU Dakika 66: Temsilcimiz Sultan Orhanspor baskıyı bu dakikalarda arttırıyor.    İKİNCİ YARI BAŞLADI İLK YARI BİTTİ Dakika 40: Kestel Belediyespor mutlak bir golden yararlanamadı. Dakika 22: Her iki takımda gol arayışı içerisine girdi. Baskıyı bir dakika bile bırakmayan temsilcimiz Sultan Orhanspor mutlak bir gol sansı bulamadı. Dakika 7: Kestelbelediyespor bu dakikalarda gol arayışı içerisine girdi. Fakat Sultan Orhanspor baskıyı bırakmayarak tehlikeyi uzaklaştırdı. Dakika 5: Temsilcimiz Sultanorhanspor maça baskılı başlayan taraf. MAÇ İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLADI Kestel Belediyespor Teknik Direktörü: Şirahman Berber G.Sultanorhanspor Teknik Direktörü: Halit Üçkaleler    Stadyum :Kestel İlçe      Hakemler :    Mehmet Can Özkan   Yeliz Topaloğlu     Hakan Demirdöken
Yoğun kar yağışı ve elverişsiz saha şartları nedeniyle geçen hafta maç yapamayan Bölgesel Amatör Lig 9.Grup Temsilcimiz G.Sultanorhanspor, lige kaldığı yerden Kestel Belediyespor karşılaşması ile devam edecek.

 

MAÇ SONU

Dakika 66: Temsilcimiz Sultan Orhanspor baskıyı bu dakikalarda arttırıyor. 

 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İLK YARI BİTTİ

Dakika 40: Kestel Belediyespor mutlak bir golden yararlanamadı.

Dakika 22: Her iki takımda gol arayışı içerisine girdi. Baskıyı bir dakika bile bırakmayan temsilcimiz Sultan Orhanspor mutlak bir gol sansı bulamadı.

Dakika 7: Kestelbelediyespor bu dakikalarda gol arayışı içerisine girdi. Fakat Sultan Orhanspor baskıyı bırakmayarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 5: Temsilcimiz Sultanorhanspor maça baskılı başlayan taraf.

MAÇ İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLADI

Kestel Belediyespor Teknik Direktörü: Şirahman Berber

G.Sultanorhanspor Teknik Direktörü: Halit Üçkaleler

 

 Stadyum :Kestel İlçe   

  Hakemler : 

  Mehmet Can Özkan 

 Yeliz Topaloğlu   

 Hakan Demirdöken

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.