Darıca’nın Şampiyonları Başbakan’a gitti

Darıca 02.03.2015 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca’nın Şampiyonları Başbakan’a gitti

İspanya’da yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda şampiyon olarak ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun huzuruna çıktı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte Ak Parti’nin grup toplantısı öncesinde kürsüye çıkan şampiyon sporcular, bir kez daha Darıca’nın ve Türkiye’nin gururu olmayı başardılar. Üst üste ikinci kez bu büyük başarıyı yakalayan ve Başbakan’ın huzuruna çıkan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları haklı bir gurur yaşadılar. Darıca’nın şampiyon sporcularını kabul eden Başbakan Davutoğlu, geçen sene kazanılan başarının tekrarlanmasının altını çizerek Başkan Karabacak ve sporcuları tebrik etti. Öte yandan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Okur da Başbakan Davutoğlu ile birlikte kürsüde yer aldı.  
İspanya’da yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda şampiyon olarak ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun huzuruna çıktı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte Ak Parti’nin grup toplantısı öncesinde kürsüye çıkan şampiyon sporcular, bir kez daha Darıca’nın ve Türkiye’nin gururu olmayı başardılar. Üst üste ikinci kez bu büyük başarıyı yakalayan ve Başbakan’ın huzuruna çıkan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları haklı bir gurur yaşadılar.

Darıca’nın şampiyon sporcularını kabul eden Başbakan Davutoğlu, geçen sene kazanılan başarının tekrarlanmasının altını çizerek Başkan Karabacak ve sporcuları tebrik etti. Öte yandan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Okur da Başbakan Davutoğlu ile birlikte kürsüde yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.