Lisede patlama

04.03.2015 - 19:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Lisede patlama

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin laboratuvarında kimya dersi sırasında deney yapılırken patlama oldu. Yaralanan öğretmen hastaneye kaldırıldı.

Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin laboratuvarında kimya dersi sırasında deney yapılırken patlama oldu. Deneyi yapan öğretmen Mustafa Keskiner patlama sonucu yaralandı. VELİLER İSYAN ETTİ: YASAKLANSIN Art arda gelen kazalar üzerine yetkililere seslenen veliler, gerekli önlemler alınana kadar okul laboratuvarlarında yapılan tehlikeli deneylerin yasaklanması çağrısı yapıyor. ÖĞRENCİLERE BİLGİ VERİRKEN BİR ANDA OLDU Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kimya dersi yapılan laboratuvarda bugün patlama meydana geldi.
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin laboratuvarında kimya dersi sırasında deney yapılırken patlama oldu. Yaralanan öğretmen hastaneye kaldırıldı.

Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin laboratuvarında kimya dersi sırasında deney yapılırken patlama oldu. Deneyi yapan öğretmen Mustafa Keskiner patlama sonucu yaralandı.

VELİLER İSYAN ETTİ: YASAKLANSIN

Art arda gelen kazalar üzerine yetkililere seslenen veliler, gerekli önlemler alınana kadar okul laboratuvarlarında yapılan tehlikeli deneylerin yasaklanması çağrısı yapıyor.

ÖĞRENCİLERE BİLGİ VERİRKEN BİR ANDA OLDU

Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kimya dersi yapılan laboratuvarda bugün patlama meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.