ÇAYIROVA GENÇLİK KOLLARI SKM BAŞKANI BELLİ OLDU

Çayırova 05.03.2015 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

ÇAYIROVA GENÇLİK KOLLARI SKM BAŞKANI BELLİ OLDU

AK Parti teşkilatlarında kongre süreçlerinin ardından 7 Haziran Genel Seçimleri için de yapılanmalar devam ediyor. Bu kapsamda Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı'na (SKM), Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Akay’ın getirildiğini açıkladı. Hedeflerinin seçimlerde en iyi çalışmayı sergilemek olduğunu belirten Coşkun , bu hedefi gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacaklarının da vurgusunu yaptı. SKM Başkanı Mehmet Akay görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Partimiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği Seçimine ilçe gençlik kolları teşkilatımızla birlikte her zaman hazır olan alt yapımızla çalışmalarımızı başlatacağız ‘’dedi. MEHMET AKAY KİMDİR? 2009’dan bu yana aktif siyaset yapan, 27 yaşında olan Akay, Gençlik Kollarında; Halkla İlişkilerden Sorumlu Baş. Yard.Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başk. Yard. Sosyal İşlerden Sor. Başk. Yard. ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başk. Yard. gibi birçok birime başkanlık ederek, başarılı çalışmalara imza attı.  

AK Parti teşkilatlarında kongre süreçlerinin ardından 7 Haziran Genel Seçimleri için de yapılanmalar devam ediyor. Bu kapsamda Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı'na (SKM), Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Akay’ın getirildiğini açıkladı. Hedeflerinin seçimlerde en iyi çalışmayı sergilemek olduğunu belirten Coşkun , bu hedefi gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacaklarının da vurgusunu yaptı.

SKM Başkanı Mehmet Akay görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Partimiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği Seçimine ilçe gençlik kolları teşkilatımızla birlikte her zaman hazır olan alt yapımızla çalışmalarımızı başlatacağız ‘’dedi.

MEHMET AKAY KİMDİR?

2009’dan bu yana aktif siyaset yapan, 27 yaşında olan Akay, Gençlik Kollarında; Halkla İlişkilerden Sorumlu Baş. Yard.Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başk. Yard. Sosyal İşlerden Sor. Başk. Yard. ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başk. Yard. gibi birçok birime başkanlık ederek, başarılı çalışmalara imza attı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.