KÜTÜPHANELER

Darıca Emniyette Hocaoğlu dönemi!

Darıca 08.03.2015 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca Emniyette Hocaoğlu dönemi!

Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini destekleme Yardım Derneği hafta sonu Darıca Sancaktepe Tesislerinde kongreye gitti. Kongrede genç iş adamı Ahmet Hakan Hocaoğlu dernek başkanı seçildi. Kurucu dernek Başkanı Ahmet Alemdar ise Onursal Başkan seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını Ahmet Alemdar yaptı. Alemdar şöyle konuşu: “Kurulduğumuz günden beri emniyetimiz için çalışmalarımız aralıksız devam etti. Yönetimde olduğumuz düre boyunca 8 adet ekip arabası, Bir adet makam arabası aldık. Dernek olarak üye sayımızı artırmak zorundayız. Bundan sonra görevi devralan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.  Göreve gelen yeni başkan Ahmet Hakan Hocaoğlu ise şöyle konuştu: “Bizleri böyle bir göreve layık gördüğünüz için sizlere teşekkür ediyorum. Bize bu mirası bırakan Ahmet Alemdar ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bizde emniyetimiz için taşın altına elimizi koyacağız” dedi.  Kongreye GTO Başkanı Nail Çiler, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Gençler Birliği Başkanı Özcan Dal, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’da katılım sağladı. İŞTE YENİ YÖNETİM Yeni Yönetim: Başkan, Ahmet Hakan Hocaoğlu, Yönetim Kurulu: Cem Hikmek Çeliker, Mustafa Öztürk, Mehmet Karabacak, Salih Çakıroğlu, Adem Yıldırım Ve Yasin Altay. Yedek Yönetim: Yılmaz Tunalı, Yakup Kaya, Sıddık Topal, Kenan Demirbaş, Metin İnan, Mehmet Elmas Ve Emrullah Bilgin.     
Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini destekleme Yardım Derneği hafta sonu Darıca Sancaktepe Tesislerinde kongreye gitti. Kongrede genç iş adamı Ahmet Hakan Hocaoğlu dernek başkanı seçildi. Kurucu dernek Başkanı Ahmet Alemdar ise Onursal Başkan seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını Ahmet Alemdar yaptı. Alemdar şöyle konuşu: “Kurulduğumuz günden beri emniyetimiz için çalışmalarımız aralıksız devam etti. Yönetimde olduğumuz düre boyunca 8 adet ekip arabası, Bir adet makam arabası aldık. Dernek olarak üye sayımızı artırmak zorundayız. Bundan sonra görevi devralan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.  Göreve gelen yeni başkan Ahmet Hakan Hocaoğlu ise şöyle konuştu: “Bizleri böyle bir göreve layık gördüğünüz için sizlere teşekkür ediyorum. Bize bu mirası bırakan Ahmet Alemdar ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bizde emniyetimiz için taşın altına elimizi koyacağız” dedi.  Kongreye GTO Başkanı Nail Çiler, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Gençler Birliği Başkanı Özcan Dal, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’da katılım sağladı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Yeni Yönetim: Başkan, Ahmet Hakan Hocaoğlu, Yönetim Kurulu: Cem Hikmek Çeliker, Mustafa Öztürk, Mehmet Karabacak, Salih Çakıroğlu, Adem Yıldırım Ve Yasin Altay. Yedek Yönetim: Yılmaz Tunalı, Yakup Kaya, Sıddık Topal, Kenan Demirbaş, Metin İnan, Mehmet Elmas Ve Emrullah Bilgin. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.