Başkan Toltar çizmeleri giydi sahaya çıktı

Dilovası 09.03.2015 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başkan Toltar çizmeleri giydi sahaya çıktı

Dilovası ve Tavşancıl arasında bulunan doğaüstü güzellikteki Yeşil Vadi, Cennet Vadi olma yolunda ilerliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Dilovası Belediyesi’nin ortak çalışması olan Yeşil Vadi düzenlenerek mesire alanı haline getirilecek.

İLÇENİN GÖZBEBEĞİ  Sosyal bir tesis haline getirilecek olan Yeşil Vadi’de yürüyüş yolundan piknik alanına kadar insanların faydalanacağı tüm sosyal donatılar olacak ve ilçenin gözbebeği haline gelecek. Çalışmaların hızla ilerlediği Yeşil Vadi şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda. ZİYARETÇİ AKININA UĞRAYACAK Yeşil Vadi doğal güzelliği, manzarası ve sosyal donatısıyla bölgenin gözdesi olması bekleniyor.  Hafta sonları İstanbul ve çevre illerden de ziyaretçi çekmesi düşünülen Yeşil Vadi, Türkiye’nin konuşacağı yer olmaya aday görünüyor. YEŞİL VADİ’DEN CENNET VADİYE  Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Yeşil Vadi’deki çalışmaları yerinde inceledi ve ‘’Dilovası Halkı’nın özelikle hafta sonları vazgeçilmez mekânı olacak,’’ dedi. Başkan Toltar, artık vatandaşlarımızın hafta sonları başka yerlere giderek zaman geçirmesine gerek kalmayacak. Bundan sonra başka yerlerde insanlar buraya gelecek. Zaten burası doğal güzelliği ile muhteşem bir yerdir. Daha da güzel hale getireceğiz. Yeşil Vadi Cennet Vadi olacak,’’ dedi.    
Dilovası ve Tavşancıl arasında bulunan doğaüstü güzellikteki Yeşil Vadi, Cennet Vadi olma yolunda ilerliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Dilovası Belediyesi’nin ortak çalışması olan Yeşil Vadi düzenlenerek mesire alanı haline getirilecek.

İLÇENİN GÖZBEBEĞİ 

Sosyal bir tesis haline getirilecek olan Yeşil Vadi’de yürüyüş yolundan piknik alanına kadar insanların faydalanacağı tüm sosyal donatılar olacak ve ilçenin gözbebeği haline gelecek. Çalışmaların hızla ilerlediği Yeşil Vadi şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda.

ZİYARETÇİ AKININA UĞRAYACAK

Yeşil Vadi doğal güzelliği, manzarası ve sosyal donatısıyla bölgenin gözdesi olması bekleniyor.  Hafta sonları İstanbul ve çevre illerden de ziyaretçi çekmesi düşünülen Yeşil Vadi, Türkiye’nin konuşacağı yer olmaya aday görünüyor.

YEŞİL VADİ’DEN CENNET VADİYE 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Yeşil Vadi’deki çalışmaları yerinde inceledi ve ‘’Dilovası Halkı’nın özelikle hafta sonları vazgeçilmez mekânı olacak,’’ dedi. Başkan Toltar, artık vatandaşlarımızın hafta sonları başka yerlere giderek zaman geçirmesine gerek kalmayacak. Bundan sonra başka yerlerde insanlar buraya gelecek. Zaten burası doğal güzelliği ile muhteşem bir yerdir. Daha da güzel hale getireceğiz. Yeşil Vadi Cennet Vadi olacak,’’ dedi.

 

11038880_1557902321161008_3570006116880907831_n

 

10402408_1557902207827686_7167348401974700783_n

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.