Bu Adresten Gönderilen e-postayı açmadan silin !

10.03.2015 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bu Adresten Gönderilen e-postayı açmadan silin !

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), sahte e-postalara karşı uyardı.

GİB'den konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Gelir İdaresi Başkanlığı adına vergi iadesi hakkında sahte e-posta adresi kullanılarak gönderilen e-postalarda, kullanıcının kredi kartı bilgilerine ulaşmak amacıyla vergi iadesi işlemlerine yönelik yanıltıcı bilgiler ve yönlendirmeler bulunmaktadır.   Başkanlığımız hiçbir işlemle ilgili e-posta ile doğrulama yaptırmamaktadır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için bu adresten gönderilen e-postayı dikkate almadan silmeleri öneml  
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), sahte e-postalara karşı uyardı.

GİB'den konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Gelir İdaresi Başkanlığı adına vergi iadesi hakkında sahte e-posta adresi kullanılarak gönderilen e-postalarda, kullanıcının kredi kartı bilgilerine ulaşmak amacıyla vergi iadesi işlemlerine yönelik yanıltıcı bilgiler ve yönlendirmeler bulunmaktadır.

 

Başkanlığımız hiçbir işlemle ilgili e-posta ile doğrulama yaptırmamaktadır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için bu adresten gönderilen e-postayı dikkate almadan silmeleri öneml

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.