İsrail'e gözdağı

12.03.2015 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

İsrail'e gözdağı

Suudi Arabistan'nın yeni Kralı Selman Bin Abdulaziz, ilk kez halka seslendi.

Dış politikalarının Araplar'ı ve İslam'ı savunma üzerine kurulu olduğunu belirten Selman, Başkenti Kudüs olan bağımsız Filistin devleti için çalışacaklarını söyleyerek İsrail'e adeta gözdağı verdi. Amaçlarının her türlü tehlike ve teröre karşı Arap dünyasında birliği sağlamak olduğunu söyleyen Selman, bunun için körfez ülkeleri ile dayanışma  içerisinde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.  
Suudi Arabistan'nın yeni Kralı Selman Bin Abdulaziz, ilk kez halka seslendi.

Dış politikalarının Araplar'ı ve İslam'ı savunma üzerine kurulu olduğunu belirten Selman, Başkenti Kudüs olan bağımsız Filistin devleti için çalışacaklarını söyleyerek İsrail'e adeta gözdağı verdi. Amaçlarının her türlü tehlike ve teröre karşı Arap dünyasında birliği sağlamak olduğunu söyleyen Selman, bunun için körfez ülkeleri ile dayanışma 
içerisinde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.