TATLİSES'TEN KÖTÜ HABER

15.03.2015 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

TATLİSES'TEN KÖTÜ HABER

Amerika’da yeniden ameliyat olan İbrahim Tatlıses, hâlâ yoğun bakımda. Ünlü şarkıcı 6 gündür uyandırılamıyor.

Amerika’da yeniden ameliyat olan İbrahim Tatlıses, hâlâ yoğun bakımda. Ünlü şarkıcı 6 gündür uyandırılamıyor. Habertürk'ün haberine göre 9 Mart Pazartesi günü Amerika Birleşik Devletleri'nde Miami'deki bir hastanede beyin ameliyatı geçiren Tatlıses'in 72 saatlik kritik süre içinde uyandırılamadığı öğrenildi.  HELALLİK İSTEYİP GİTMİŞTİ 4 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakımda uyutulan sanatçının hayati tehlikeyle karşı karşıya kaldığı konuşuluyor. Bugün uykuda 6'ncı güne giren Tatlıses ameliyatın risklerini göze alıp Amerika'ya gelmişti. Miami'ye uçmadan önce İstanbul'da sanatçı dostları ve ailesinden helallik isteyen ve veren Tatlıses'in ameliyat sırasında yanında sadece menajeri Eyüp Kanat ile Ayşegül Yıldız ve kızı Elif vardı.  İBRAHİM TATLISES GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU - TIKLAYIN İBRAHİM TATLISES'İ ÇILDIRTAN FOTOĞRAF - TIKLAYIN İBRAHİM TATLISES İMAJ DEĞİŞTİRDİ - TIKLAYIN
Amerika’da yeniden ameliyat olan İbrahim Tatlıses, hâlâ yoğun bakımda. Ünlü şarkıcı 6 gündür uyandırılamıyor.

Amerika’da yeniden ameliyat olan , hâlâ yoğun bakımda. Ünlü şarkıcı 6 gündür uyandırılamıyor.

Habertürk'ün haberine göre 9 Mart Pazartesi günü Amerika Birleşik Devletleri'nde Miami'deki bir hastanede beyin ameliyatı geçiren Tatlıses'in 72 saatlik kritik süre içinde uyandırılamadığı öğrenildi. 

HELALLİK İSTEYİP GİTMİŞTİ

4 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakımda uyutulan sanatçının hayati tehlikeyle karşı karşıya kaldığı konuşuluyor. Bugün uykuda 6'ncı güne giren Tatlıses ameliyatın risklerini göze alıp Amerika'ya gelmişti. Miami'ye uçmadan önce İstanbul'da sanatçı dostları ve ailesinden helallik isteyen ve veren Tatlıses'in ameliyat sırasında yanında sadece menajeri Eyüp Kanat ile Ayşegül Yıldız ve kızı Elif vardı. 

 GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU - TIKLAYIN

İBRAHİM TATLISES'İ ÇILDIRTAN FOTOĞRAF - TIKLAYIN

İBRAHİM TATLISES İMAJ DEĞİŞTİRDİ - TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.