O SÖZLER CHP'YE OY KAYBETTİRECEK!

15.03.2015 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

O SÖZLER CHP'YE OY KAYBETTİRECEK!

Kılıçdaroğlu’nun 'CHP’yi kapatacaklar' yönündeki açıklamalarını değerlendiren ANAR Araştırma Başkanı İbrahim Uslu bu söylemin partiye oy kaybettirdiğini belirtti

ANAR Araştırma Başkanı İbrahim Uslu, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "CHP'yi kapatacaklar" sözü partiye büyük seçmen kaybettirdi.Bu söz ile CHP adeta kendi kendini kapattı" dedi. YÜZDE 25'İ GÖRME ŞANSI YOK Parti kapatma konusunda seçmenin hassas olduğunu ve sahip çıkma eğilimi gösterdiğini ifade eden Uslu, tersi durumunda da oy kaybı yaşandığını belirterek, şöyle konuştu: Kapatma konusuyla da tabanda bir kayma oldu. Bu çılgın fantezi CHP'nin hakikaten kapanacağını sanan seçmeni kızdırdı ve partiden uzaklaştırdı. HDP'ye oy vermeyen Alevi ve Kürt CHP seçmeni HDP'ye oy verme eğilimine girdi. CHP'nin 25'i göremez." CHP'Yİ BİZZAT SEÇMEN KAPATACAK Uslu, "Biz kapatılacağız ama parti kapatma değişikliğini istemiyoruz' demek 'Partinin kapatılmasını istiyoruz' pozisyonudur. Parti kapatılması için davayayasal sürece ihtiyaç yok. Seçmen giderse parti kapanır" ifadelerini kullandı. 
Kılıçdaroğlu’nun 'CHP’yi kapatacaklar' yönündeki açıklamalarını değerlendiren ANAR Araştırma Başkanı İbrahim Uslu bu söylemin partiye oy kaybettirdiğini belirtti

ANAR Araştırma Başkanı İbrahim Uslu, " Genel Başkanı 'nun "CHP'yi kapatacaklar" sözü partiye büyük seçmen kaybettirdi.Bu söz ile CHP adeta kendi kendini kapattı" dedi.

YÜZDE 25'İ GÖRME ŞANSI YOK
Parti  konusunda seçmenin hassas olduğunu ve sahip çıkma eğilimi gösterdiğini ifade eden Uslu, tersi durumunda da oy kaybı yaşandığını belirterek, şöyle konuştu: Kapatma konusuyla da tabanda bir kayma oldu. Bu çılgın fantezi CHP'nin hakikaten kapanacağını sanan seçmeni kızdırdı ve partiden uzaklaştırdı. HDP'ye oy vermeyen Alevi ve Kürt CHP seçmeni HDP'ye oy verme eğilimine girdi. CHP'nin 25'i göremez."

CHP'Yİ BİZZAT SEÇMEN KAPATACAK
Uslu, "Biz kapatılacağız ama parti kapatma değişikliğini istemiyoruz' demek 'Partinin kapatılmasını istiyoruz' pozisyonudur. Parti kapatılması için davayayasal sürece ihtiyaç yok. Seçmen giderse parti kapanır" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.