Darıca G.B’ye Dubai’den destek geldi

Spor 20.03.2015 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca G.B’ye Dubai’den destek geldi

Gebzeli İş Adamları Gökhan Altıntaş,Turgut Altıntaş, Lokman Kılıç ve Yücel Yılmazer, aileleriyle birlikte Dubai gezisi yaptılar.

Gebze iş ve sivil toplum örgütlerinin yakından tanıdığı Fırtına Trabzon Spor Taraftar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş,Gebzeli iş adamları Turgut Altıntaş ,Lokman Kılıç ve Yücel Yılmazer, elleriyle birlikte, 1 haftalık Dubai Tatili görülmeye değer. Dünyanın En Yüksek Binasının olarak bilinen 220 Katlı Burj Khalifa SKY binasının 152 katında Darıca Gençlerbirliği atkısı açtılar.   Kaynak: www.gundemgebze.com  
Gebzeli İş Adamları Gökhan Altıntaş,Turgut Altıntaş, Lokman Kılıç ve Yücel Yılmazer, aileleriyle birlikte Dubai gezisi yaptılar.

Gebze iş ve sivil toplum örgütlerinin yakından tanıdığı Fırtına Trabzon Spor Taraftar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş,Gebzeli iş adamları Turgut Altıntaş ,Lokman Kılıç ve Yücel Yılmazer, elleriyle birlikte, 1 haftalık Dubai Tatili görülmeye değer. Dünyanın En Yüksek Binasının olarak bilinen 220 Katlı Burj Khalifa SKY binasının 152 katında Darıca Gençlerbirliği atkısı açtılar.

 

Kaynak: www.gundemgebze.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.