AK Parti’de Okur ve Şeker şanslı

Gebze 24.03.2015 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

AK Parti’de Okur ve Şeker şanslı

AK Parti’de aday adaylığı sürecinde sona yaklaşılırken gözler mevcut milletvekillerinden kimlerin devam edip etmeyeceğine çevrildi.

 AK Parti kulislerinde konuşulan iddialara göre ise Bakan Fikri Işık’ın yeniden aday olacağı kesin gözüyle bakılıyor. Milletvekillerinden ise Gebze’yi temsil eden Mehmet Ali Okur ile İlyas Şeker’in en güçlü adaylar oldukları belirtiliyor. AK Parti’de aday adaylığı sürecinde artık sona yaklaşıldı. 7 Nisan’da kesin aday listeleri açıklanacak. Ancak Ak Parti’de aday adaylarından kimlerin aday gösterileceğinden çok mevcut milletvekillerinin durumlarının ne olacağı merak ediliyor. Hangi milletvekillerinin yola devam edeceği hangilerinin ise dinlendirileceği konusunda çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Bilindiği gibi Nihat Ergün ve Muzaffer Baştopçu, 3 dönem kuralı gereği yeniden aday olamayacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın ise yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Mehmet Ali Okur, İlyas Şeker, Zeki Aygün ve Sibel Gönül’ün ise yeniden aday olup olmayacağı merak ediliyor. OKUR VE ŞEKER’İN ŞANSI YÜKSEK AK Parti kulislerinde ise mevcut milletvekillerinden devam etme ihtimali en yüksek olan isimlerin ise Mehmet Ali Okur ve İlyas Şeker olabileceği konuşuluyor. İlyas Şeker’in komisyonlarda yaptığı başarılı çalışmalar şansını arttırırken Mehmet Ali Okur’un da aynı şekilde görev aldığı komisyonlarda partisini en iyi şekilde temsil ettiği belirtiliyor. Bakan Fikri Işık’la uyumlu çalışması da Okur’u ön plana çıkarıyor. GEBZE’Yİ İYİ TEMSİL ETTİ Mehmet Ali Okur’un partide öne çıkmasında etkili olan bir diğer önemli özelliği de Gebze bölgesini en iyi şekilde temsil etmesi olarak gösteriliyor. 2011 seçimlerinde 7. sıradan aday gösterilmesine ve seçilme şansının az gösterilmesine rağmen Okur, Gebzelilerin büyük bir bölümünün desteği ile seçilme başarısı göstermişti. Milletvekilliği süresince Gebze’deki tüm platformlarla kurduğu sıcak ilişkiler de Okur’un şansını arttırıyor. Gebze bölgesindeki her kesimle yakında ilgilenen Okur, bölgenin tüm sorunlarıyla da birebir ilgilendi. Okur’un üniversite konusunda Gebze’ye verdiği sözü tutması da kamuoyunun takdirini kazandı. Gebze’yle ilgili eğitimden sağlığa, ulaşımdan toplumsal konulara kadar her alanda çalışma yapan Okur’un bu nedenle yeniden aday gösterilebileceği belirtiliyor.    
AK Parti’de aday adaylığı sürecinde sona yaklaşılırken gözler mevcut milletvekillerinden kimlerin devam edip etmeyeceğine çevrildi.

 AK Parti kulislerinde konuşulan iddialara göre ise Bakan Fikri Işık’ın yeniden aday olacağı kesin gözüyle bakılıyor. Milletvekillerinden ise Gebze’yi temsil eden Mehmet Ali Okur ile İlyas Şeker’in en güçlü adaylar oldukları belirtiliyor. AK Parti’de aday adaylığı sürecinde artık sona yaklaşıldı. 7 Nisan’da kesin aday listeleri açıklanacak. Ancak Ak Parti’de aday adaylarından kimlerin aday gösterileceğinden çok mevcut milletvekillerinin durumlarının ne olacağı merak ediliyor. Hangi milletvekillerinin yola devam edeceği hangilerinin ise dinlendirileceği konusunda çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Bilindiği gibi Nihat Ergün ve Muzaffer Baştopçu, 3 dönem kuralı gereği yeniden aday olamayacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın ise yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Mehmet Ali Okur, İlyas Şeker, Zeki Aygün ve Sibel Gönül’ün ise yeniden aday olup olmayacağı merak ediliyor.

OKUR VE ŞEKER’İN ŞANSI YÜKSEK

AK Parti kulislerinde ise mevcut milletvekillerinden devam etme ihtimali en yüksek olan isimlerin ise Mehmet Ali Okur ve İlyas Şeker olabileceği konuşuluyor. İlyas Şeker’in komisyonlarda yaptığı başarılı çalışmalar şansını arttırırken Mehmet Ali Okur’un da aynı şekilde görev aldığı komisyonlarda partisini en iyi şekilde temsil ettiği belirtiliyor. Bakan Fikri Işık’la uyumlu çalışması da Okur’u ön plana çıkarıyor.

GEBZE’Yİ İYİ TEMSİL ETTİ

Mehmet Ali Okur’un partide öne çıkmasında etkili olan bir diğer önemli özelliği de Gebze bölgesini en iyi şekilde temsil etmesi olarak gösteriliyor. 2011 seçimlerinde 7. sıradan aday gösterilmesine ve seçilme şansının az gösterilmesine rağmen Okur, Gebzelilerin büyük bir bölümünün desteği ile seçilme başarısı göstermişti. Milletvekilliği süresince Gebze’deki tüm platformlarla kurduğu sıcak ilişkiler de Okur’un şansını arttırıyor. Gebze bölgesindeki her kesimle yakında ilgilenen Okur, bölgenin tüm sorunlarıyla da birebir ilgilendi. Okur’un üniversite konusunda Gebze’ye verdiği sözü tutması da kamuoyunun takdirini kazandı. Gebze’yle ilgili eğitimden sağlığa, ulaşımdan toplumsal konulara kadar her alanda çalışma yapan Okur’un bu nedenle yeniden aday gösterilebileceği belirtiliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.