Hıncal Uluç ile haftanın gündemi

26.03.2015 - 07:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Hıncal Uluç ile haftanın gündemi

Sabah Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Sabahspor.com okuyucularına değerlendirdi.

Galatasaray – Kasımpaşa maçında Galatasaray'ın kadro seçimini nasıl buldunuz? Hamza Hamzaoğlu'nun her hafta değiştirdiği bir kadro var. Hamza Hamzaoğlu kendi yaptığı, kendi oturttuğu kadroyu kendi bozuyor. Ben böyle bir şey görmedim. Mesela maçın başında Yasin sağda, Olcan solda başladı. Sonra baktılar olmuyor... Futbol maçlarında oyuncuların birbirlerine alışmaları çok önemli. Dünyanın en iyi saati Rolex'i al, içinden bir parçayı çıkar, başka bir parça koy. Saat on para etmez. Tıkır tıkır çalışan sıradan bir saat al, onun içinden bir parçayı çıkar, dünyanın en iyi saati Rolex'ten bir parça yok. Olmaz! Şimdi, Hamza farkında değil ki Sabri – Selçuk – Bruma birbirine alışmış. Olcan – Sneijder – Yasin de birbirine alışmış. Hayır! Kendi yapar kendi bozar. Böyle bir şey olur mu ya! Galatasaray'a kanat oyunu oynatarak liderliğe yükselttin ya. Bunu sen yaptın.   
Sabah Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Sabahspor.com okuyucularına değerlendirdi.

Galatasaray – Kasımpaşa maçında Galatasaray'ın kadro seçimini nasıl buldunuz? Hamza Hamzaoğlu'nun her hafta değiştirdiği bir kadro var.
Hamza Hamzaoğlu kendi yaptığı, kendi oturttuğu kadroyu kendi bozuyor. Ben böyle bir şey görmedim. Mesela maçın başında Yasin sağda, Olcan solda başladı. Sonra baktılar olmuyor... Futbol maçlarında oyuncuların birbirlerine alışmaları çok önemli. Dünyanın en iyi saati Rolex'i al, içinden bir parçayı çıkar, başka bir parça koy. Saat on para etmez. Tıkır tıkır çalışan sıradan bir saat al, onun içinden bir parçayı çıkar, dünyanın en iyi saati Rolex'ten bir parça yok. Olmaz! Şimdi, Hamza farkında değil ki Sabri – Selçuk – Bruma birbirine alışmış. Olcan – Sneijder – Yasin de birbirine alışmış. Hayır! Kendi yapar kendi bozar. Böyle bir şey olur mu ya! Galatasaray'a kanat oyunu oynatarak liderliğe yükselttin ya. Bunu sen yaptın. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.