19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B Batman’a bileniyor

Spor 03.04.2015 - 09:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca G.B Batman’a bileniyor

3.Lig 1.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Darıca G.B, Pazar günü oynayacağı Batman Petrolspor maçı için 3 puan dışında bir sonucu düşünmüyor. Kırıkhanspor maçını geride bırakan Özgür Vurur’un öğrencileri, B.Petrolspor maçıyla birlikte galibiyet serisine başlamayı hedefliyor.

3.Lig’de son 6 haftaya girilirken, Darıca G.B için artık her maç final niteliğinde. Birbirinden kritik 6 tane 90 dakikaya çıkacak olan sarı yeşilliler, 6’da 6 yaparak Tuzlaspor’un puan kaybını bekleyecek. Geçen hafta Kırıkhanspor deplasmanında beklemediği bir yenilgi alan Darıca G.B, büyük olayların yaşandığı talihsiz maçı unutarak Pazar günü karşı karşıya geleceği Batman Petrolspor maçına odaklandı. Şampiyonluk yolunda artık puan kaybına tahammülü olmayan ve kredisini tüketen Özgür Vurur’un öğrencileri, Güneydoğu temsilcisini eli boş göndererek yeni bir başlangıç yapmayı arzuluyor. VURUR’DAN MENTAL HAZIRLIK Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini bu kez evinde devirmenin planlarını yapan Darıca G.B, fikstür avantajını lehine çevirme adına büyük bir çaba sarf edecek. Darıca G.B camiasında tüm gözler B.Petrolspor maçına çevrilirken, Teknik Direktör Özgür Vurur sürekli olarak futbolcularıyla ikili görüşmeler yaparak takımını mental olarak hazır tutmaya çalışıyor. Dün yapılan antrenmanda gazetemize değerlendirmelerde bulunan Özgür Vurur, futbolda dün değil, bugünün olduğunu dile getirerek Batman maçını kazanmaları gerektiğini söyledi. Şmapiyonluk inançlarını korduklarını kaydeden Vurur, ‘’Biz işimizi adaletli ve doğru bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Sezon sonunda hak ettiğimiz yerde olacağımıza inanıyorum’’ dedi.
3.Lig 1.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Darıca G.B, Pazar günü oynayacağı Batman Petrolspor maçı için 3 puan dışında bir sonucu düşünmüyor. Kırıkhanspor maçını geride bırakan Özgür Vurur’un öğrencileri, B.Petrolspor maçıyla birlikte galibiyet serisine başlamayı hedefliyor.

3.Lig’de son 6 haftaya girilirken, Darıca G.B için artık her maç final niteliğinde. Birbirinden kritik 6 tane 90 dakikaya çıkacak olan sarı yeşilliler, 6’da 6 yaparak Tuzlaspor’un puan kaybını bekleyecek. Geçen hafta Kırıkhanspor deplasmanında beklemediği bir yenilgi alan Darıca G.B, büyük olayların yaşandığı talihsiz maçı unutarak Pazar günü karşı karşıya geleceği Batman Petrolspor maçına odaklandı. Şampiyonluk yolunda artık puan kaybına tahammülü olmayan ve kredisini tüketen Özgür Vurur’un öğrencileri, Güneydoğu temsilcisini eli boş göndererek yeni bir başlangıç yapmayı arzuluyor.

VURUR’DAN MENTAL HAZIRLIK

Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini bu kez evinde devirmenin planlarını yapan Darıca G.B, fikstür avantajını lehine çevirme adına büyük bir çaba sarf edecek. Darıca G.B camiasında tüm gözler B.Petrolspor maçına çevrilirken, Teknik Direktör Özgür Vurur sürekli olarak futbolcularıyla ikili görüşmeler yaparak takımını mental olarak hazır tutmaya çalışıyor. Dün yapılan antrenmanda gazetemize değerlendirmelerde bulunan Özgür Vurur, futbolda dün değil, bugünün olduğunu dile getirerek Batman maçını kazanmaları gerektiğini söyledi. Şmapiyonluk inançlarını korduklarını kaydeden Vurur, ‘’Biz işimizi adaletli ve doğru bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Sezon sonunda hak ettiğimiz yerde olacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.