Mahmut Civelek: 8 yaparız

Gebze 09.04.2015 - 20:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mahmut Civelek: 8 yaparız

Aday gösterilmeyen Mahmut Civelek, küsmek gibi bir durumun olmadığını belirtti

GÜZEL BİR LİSTE OLDU “Dün nasıl çalıştıysak bugün de öyle çalışacağız” diyen Civelek, “Belediye seçimlerinde de bu sınavı verdik. Genel merkez ve genel başkanımızın takdiridir. 7 olan sayımızı 8 yapmak için gece gündüz çalışacağız. Takdir görmüş bir liste hakkında konuşmak doğru değil. Şehri temsil eden, hizmet edecek bir liste olduğuna inanıyorum. Güzel bir liste oldu” dedi.  
Aday gösterilmeyen Mahmut Civelek, küsmek gibi bir durumun olmadığını belirtti

GÜZEL BİR LİSTE OLDU
“Dün nasıl çalıştıysak bugün de öyle çalışacağız” diyen Civelek, “Belediye seçimlerinde de bu sınavı verdik. Genel merkez ve genel başkanımızın takdiridir. 7 olan sayımızı 8 yapmak için gece gündüz çalışacağız. Takdir görmüş bir liste hakkında konuşmak doğru değil. Şehri temsil eden, hizmet edecek bir liste olduğuna inanıyorum. Güzel bir liste oldu” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.