KÜTÜPHANELER

BAL’da perde kapanıyor

Spor 11.04.2015 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAL’da perde kapanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup 2014-2015 futbol sezonu yarın oynanacak olan maçlarından ardından sona erecek.

 Grupta bulunan 3 temsilcimizden Gebzespor bölge lideri olurken, Çayırovaspor ligde kalmak adına play-oy mücadelesine çıkacak. Tarihinde ilk kez BAL’da mücadele eden S.Orhanspor’un bu ligdeki macerası kısa sürdü ve Süper Amatör Lig’e düştü. SULTANBEYLİ Mİ İFA MI? 13 Eylül 2014’te oynanan Yenibosnaspor-Modafenspor maçıyla başlayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup, yarın oynanacak olan 7 karşılaşmanın ardından tamamlanacak. Zevkli, çekişmeleri ve bir o kadar da sürpriz dolu skorlara sahne olan 9.grupta son haftaya girilirken şampiyon yarın belli olacak. 26’ncı haftaya girilirken 53 puanla liderliğini sürdüren Sultanbeyli Belediyespor, son hafta Elmasbahçelerspor deplasmanından en az 1 puan çıkardığı taktirde İFA’nın oynayacağı maçın sonucuna bakmaksızın şampiyon olacak. 50 puanla ikinci sırada bulunan bir diğer İstanbul temsilcisi İFA ise şampiyonluk için, Çayırovaspor’u yenip Sultanbeyli Belediyespor’un Elmasbahçelerspor’a yenilmesini bekleyecek. İFA’nın ikili averajda Sultanbeyli Belediyespor’a karşı üstünlüğü bulunuyor. GEBZESPOR BÖLGE LİDERİ Sezona İlker Çakır başkanlığında giren ve çok iyi bir ivme yakalayarak hedefi şampiyonluk olarak gösteren Gebzespor, hedeflediği bu başarıya ulaşamasa da grubu bölge lideri olarak garantilemeyi başardı. Sezona Eyüp Tutçuoğlu’ya başlayan, ligin henüz 4’ncü hafta sonunda Tutçuoğlu’ya yolları ayırıp yerine Erol Kapusuz’u getiren Mor Menekşeler, istikrarsız bir görüntü çizdi. Şampiyonluğun hedeflendiği sezonda Kapusuz yönetiminde üst üste 3 maç kazanamayan Gebzespor, ligin ikinci yarısında üst üste alınan yenilgilerin ardından Kapusuz’u gönderip yerine Alt Yapı Teknik Direktörü Erol Çağlın’ı getirdi. Çağlınlı Gebzespor, ligde üst üste 4 maç kazanan ilk takım oldu ve en başarılı dönemini geçirdi. Gebzespor, gelecek sezon da BAL liginde mücadele edecek. ÇAYIROVASPOR PLAY-OUT OYNAYACAK Geçen sezonun sonunda Ensar Acar’la yollarını ayıran ve yerine Tamer Köksal’ı getiren Çayırovaspor, kaliteli ve ses getiren transferlerle yeni sezona girdi. Ligin başlamasına 1 hafta kala şok bir gelişmeyle Tamer Köksal’la yollarını ayıran yeşil siyahlılar, bir kez daha göreve Ensar Acar’ı getirdi. Acar yönetiminde inişli çıkışlı bir sezon geçiren Çayırovaspor, sezon sonunda ply-out oynayacak. Demirspor’la karşılaşacak olan yeşil siyahlılar, bu karşılaşmadan galip ayrılırsa ligde kalacak. Bir diğer temsilcimiz Sultanorhanspor ise tarihinde ilk kez mücadele ettiği BAL’da tutunamadı ve ligden düştü.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup 2014-2015 futbol sezonu yarın oynanacak olan maçlarından ardından sona erecek.

 Grupta bulunan 3 temsilcimizden Gebzespor bölge lideri olurken, Çayırovaspor ligde kalmak adına play-oy mücadelesine çıkacak. Tarihinde ilk kez BAL’da mücadele eden S.Orhanspor’un bu ligdeki macerası kısa sürdü ve Süper Amatör Lig’e düştü.

SULTANBEYLİ Mİ İFA MI?

13 Eylül 2014’te oynanan Yenibosnaspor-Modafenspor maçıyla başlayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup, yarın oynanacak olan 7 karşılaşmanın ardından tamamlanacak. Zevkli, çekişmeleri ve bir o kadar da sürpriz dolu skorlara sahne olan 9.grupta son haftaya girilirken şampiyon yarın belli olacak. 26’ncı haftaya girilirken 53 puanla liderliğini sürdüren Sultanbeyli Belediyespor, son hafta Elmasbahçelerspor deplasmanından en az 1 puan çıkardığı taktirde İFA’nın oynayacağı maçın sonucuna bakmaksızın şampiyon olacak. 50 puanla ikinci sırada bulunan bir diğer İstanbul temsilcisi İFA ise şampiyonluk için, Çayırovaspor’u yenip Sultanbeyli Belediyespor’un Elmasbahçelerspor’a yenilmesini bekleyecek. İFA’nın ikili averajda Sultanbeyli Belediyespor’a karşı üstünlüğü bulunuyor.

GEBZESPOR BÖLGE LİDERİ

Sezona İlker Çakır başkanlığında giren ve çok iyi bir ivme yakalayarak hedefi şampiyonluk olarak gösteren Gebzespor, hedeflediği bu başarıya ulaşamasa da grubu bölge lideri olarak garantilemeyi başardı. Sezona Eyüp Tutçuoğlu’ya başlayan, ligin henüz 4’ncü hafta sonunda Tutçuoğlu’ya yolları ayırıp yerine Erol Kapusuz’u getiren Mor Menekşeler, istikrarsız bir görüntü çizdi. Şampiyonluğun hedeflendiği sezonda Kapusuz yönetiminde üst üste 3 maç kazanamayan Gebzespor, ligin ikinci yarısında üst üste alınan yenilgilerin ardından Kapusuz’u gönderip yerine Alt Yapı Teknik Direktörü Erol Çağlın’ı getirdi. Çağlınlı Gebzespor, ligde üst üste 4 maç kazanan ilk takım oldu ve en başarılı dönemini geçirdi. Gebzespor, gelecek sezon da BAL liginde mücadele edecek.

ÇAYIROVASPOR PLAY-OUT OYNAYACAK

Geçen sezonun sonunda Ensar Acar’la yollarını ayıran ve yerine Tamer Köksal’ı getiren Çayırovaspor, kaliteli ve ses getiren transferlerle yeni sezona girdi. Ligin başlamasına 1 hafta kala şok bir gelişmeyle Tamer Köksal’la yollarını ayıran yeşil siyahlılar, bir kez daha göreve Ensar Acar’ı getirdi. Acar yönetiminde inişli çıkışlı bir sezon geçiren Çayırovaspor, sezon sonunda ply-out oynayacak. Demirspor’la karşılaşacak olan yeşil siyahlılar, bu karşılaşmadan galip ayrılırsa ligde kalacak. Bir diğer temsilcimiz Sultanorhanspor ise tarihinde ilk kez mücadele ettiği BAL’da tutunamadı ve ligden düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.