19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DÜNYA SANAT GÜNÜNDE DÜNYAYA BARIŞ MESAJI

Kocaeli 11.04.2015 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DÜNYA SANAT GÜNÜNDE DÜNYAYA BARIŞ MESAJI

Sanat ve kültür, ülkelerin tanıtımında en etkin vasıta ve aynı zamanda barış aracıdır.Yalnızca Barışa Tarafız Derneği Olarak kuruluşumuzdan itibaren sanatçılara kucak açmakta ve olanaklar çerçevesinde sanata ve sanatçıya destek vermekteyiz.

Bu desteği bundan böyle de devam ettireceğiz.Sanatla Barışı bir birinden soyutlamak mümkün değildir. Bu anlayış çerçevesinde sanata ve barışa verilen değerin daha da artırılması, yaygınlaştırılması konusunda derneğimiz elden gelen çabaları kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir. Ulu önder Atatürk’ün ifade ettiği gibi, “Kişi Cumhurbaşkanı dahi olabilir, fakat sanatçı olamaz” sözü rastgele söylenmiş değildir.Bu çerçevede içte olduğu gibi, uluslararası alanda da sanatın öneminin bilinci içerisinde, dünya barışını Anadolu topraklarından başlatma faaliyetlerimize yönelik etkinliklerde yerel sanatımızı ve kültürümüzü ön plana çıkarmayı bir politika haline getirmiş bulunuyoruz. ‘Dünya Sanat Günü’ nedeni ile tüm sanatçılarımıza mutluluklar diler, b 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nde Adana'da Açacağımız Yalnızca Barışa Tarafız Karma Sergimize sanatçı ve sanat sever dostlarımızı bekleriz. Uluslararası Yalnızca Barışa Tarafız Kültür ve Sanat Derneği Yön. Krl Adına Bşk Vedat ÇALIK Adana Sergisi Katılımcı Sanatçı Listesi Nurseren TOR Can KÜÇÜKTEPEPINAR Rukiye GÖK KAPLAN Dilek EŞİYOK Müge SÜEL Serhat ÖNENKÖPRÜLÜ Mehmet EMRE Mustafa ÖZBAKIR Murat ÖZBAKIR Ezgi YÜKSEL Raife TOKYÜREK Mustafa ÇAPAR Küratör Yıldız ÖZFIRAT - Vedat ÇALIK   HABER: SONGÜL ÖZTÜRK  
Sanat ve kültür, ülkelerin tanıtımında en etkin vasıta ve aynı zamanda barış aracıdır.Yalnızca Barışa Tarafız Derneği Olarak kuruluşumuzdan itibaren sanatçılara kucak açmakta ve olanaklar çerçevesinde sanata ve sanatçıya destek vermekteyiz.

Bu desteği bundan böyle de devam ettireceğiz.Sanatla Barışı bir birinden soyutlamak mümkün değildir. Bu anlayış çerçevesinde sanata ve barışa verilen değerin daha da artırılması, yaygınlaştırılması konusunda derneğimiz elden gelen çabaları kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.

Ulu önder Atatürk’ün ifade ettiği gibi, “Kişi Cumhurbaşkanı dahi olabilir, fakat sanatçı olamaz” sözü rastgele söylenmiş değildir.Bu çerçevede içte olduğu gibi, uluslararası alanda da sanatın öneminin bilinci içerisinde, dünya barışını Anadolu topraklarından başlatma faaliyetlerimize yönelik etkinliklerde yerel sanatımızı ve kültürümüzü ön plana çıkarmayı bir politika haline getirmiş bulunuyoruz.

‘Dünya Sanat Günü’ nedeni ile tüm sanatçılarımıza mutluluklar diler, b 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nde Adana'da Açacağımız Yalnızca Barışa Tarafız Karma Sergimize sanatçı ve sanat sever dostlarımızı bekleriz.

Uluslararası Yalnızca Barışa Tarafız Kültür ve Sanat Derneği Yön. Krl Adına Bşk Vedat ÇALIK

Adana Sergisi Katılımcı Sanatçı Listesi

Nurseren TOR Can KÜÇÜKTEPEPINAR Rukiye GÖK KAPLAN Dilek EŞİYOK Müge SÜEL Serhat ÖNENKÖPRÜLÜ Mehmet EMRE Mustafa ÖZBAKIR Murat ÖZBAKIR Ezgi YÜKSEL Raife TOKYÜREK Mustafa ÇAPAR Küratör Yıldız ÖZFIRAT - Vedat ÇALIK

 

HABER: SONGÜL ÖZTÜRK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.