Oyunuzu nerede kullanacaksınız?

14.04.2015 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Oyunuzu nerede kullanacaksınız?

Nerede oy kullanacağınız artık belli oldu. Oy kullanacak adaylar için YSK resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaparak kimin nerede oy kullanacağını açıkladı.

YSK üzerinden nerede oy kullanacağınız artık belli oldu. 7 Haziran'da oy kullanacak vatandaşlar YSK'nın resmi internet sitesi üzerinden nerede oy kullanacağını çok rahat bir şekilde öğrenebiliyor. Tek yapmanız gereken ise nüfus cüzdanı üzerindeki bilgileri öğrenmeniz.    NEREDE OY KULLANACAKSINIZ? TIKLA - ÖĞREN   Açılan sayfada 'Nerede oy kullanacağım' sekmesine tıklayınız. Daha sonra 11 haneli T.C. kimlik numaranızı, nüfusa kayıtlı olduğunuz ili, nüfusa kayıtlı olduğunuz sıra numarasını ve resim doğrulamayı girerek nerede oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.  
Nerede oy kullanacağınız artık belli oldu. Oy kullanacak adaylar için YSK resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaparak kimin nerede oy kullanacağını açıkladı.

YSK üzerinden nerede oy kullanacağınız artık belli oldu. 7 Haziran'da oy kullanacak vatandaşlar YSK'nın resmi internet sitesi üzerinden nerede oy kullanacağını çok rahat bir şekilde öğrenebiliyor. Tek yapmanız gereken ise nüfus cüzdanı üzerindeki bilgileri öğrenmeniz. 

 

NEREDE OY KULLANACAKSINIZ? TIKLA - ÖĞREN

 

Açılan sayfada 'Nerede oy kullanacağım' sekmesine tıklayınız. Daha sonra 11 haneli T.C. kimlik numaranızı, nüfusa kayıtlı olduğunuz ili, nüfusa kayıtlı olduğunuz sıra numarasını ve resim doğrulamayı girerek nerede oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.