19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şevki Demirci’nin İstekleri Bitmiyor!

Çayırova 28.04.2015 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şevki Demirci’nin İstekleri Bitmiyor!

Konya’dan Türkiye Şampiyonu olarak dönen Çayırovaspor U-17 Takımı İlçe protokolüne yönelik bir dizi ziyaret programı düzenledi.

Sabahın erken saatlerinde Ziverbey Restoran’da bir araya gelen futbolcular, teknik kadro ve yöneticiler daha sonra Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye gittiler. Başkan Demirci, “Gençler giderken Türkiye Şampiyonu olacaklarını ve kupayı Çayırova’ya getireceklerinin sözünü bana vermişlerdi. Gençlerimiz sözünü tuttu. Cumartesi günü A Takımımızın ligden düşmesi bu gençlerimiz için de olumsuz bir durum ama her şeyde bir hayır vardır. Ben sadece zaman kaybetmiş olmaktan yana üzüldüm. Hedeflerimiz değişmedi. Sadece bir yıl ertelendi. Gençlerimizin hiçbir hiç bir takıma gidemez. Dağılma olmayacak. Bu gençlerle yola devam edeceğiz. Türkiye Şampiyonluğunu ve kupayı istedim getirdiniz. Şimdi sizden Süper Amatör ve ardından BAL şampiyonluğu istiyorum.”dedi. Ziyaret esnasında başkanlık makamında bulunan Çayırova Ak Parti İlçe başkanı Zafer Kılıç’ta gençleri tebrik etti ve başarılarının devamının diledi. KAYMAKAM ÇELENKOĞLU TEBRİK ETTİ Başkan Demirci’nin ardından Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’na giden şampiyon gençler Kaymakamlık makamında ağırlandı. Kaymakam Çelenkoğlu,” Futbolu severim. 1974 Dünya Kupası finalini radyodan dinleyerek takip ettim. Futbol dışındaki spor branşlarının da ön plana çıkması önemlidir. Ancak ülkemizde dâhil olmak üzere dünyada futbol önde gelen bir spor. Gençlerimizin hem eğitim almaları, hem spor yapmaları hem de ilçemizin tanıtımına katkı sunmaları çok önemlidir. Kendilerini tebrik ederim. İlçemize böylesine bir başarı getirmeleri gurur vericidir.”dedi. ANKARA’DAN ARADILAR TEBRİK ETTİLER Kaymak Çelenkoğlu’nun ardından önce Çayırova İlçe Emniyet müdürü Osman Gül’e ardından Çayırova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Köksal Turan giden şampiyonlar son olarak Çayırova Gençlik ve Spor Müdürü Çetin Malkoç’a gittiler. Malkoç, “Sizin başarınız bizim de konumumuzu artırdı. Ankara’dan arayıp Türkiye Şampiyonu olan Çayırovamız için beni tebrik ettiler.”dedi.  
Konya’dan Türkiye Şampiyonu olarak dönen Çayırovaspor U-17 Takımı İlçe protokolüne yönelik bir dizi ziyaret programı düzenledi.

Sabahın erken saatlerinde Ziverbey Restoran’da bir araya gelen futbolcular, teknik kadro ve yöneticiler daha sonra Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye gittiler. Başkan Demirci, “Gençler giderken Türkiye Şampiyonu olacaklarını ve kupayı Çayırova’ya getireceklerinin sözünü bana vermişlerdi. Gençlerimiz sözünü tuttu. Cumartesi günü A Takımımızın ligden düşmesi bu gençlerimiz için de olumsuz bir durum ama her şeyde bir hayır vardır. Ben sadece zaman kaybetmiş olmaktan yana üzüldüm. Hedeflerimiz değişmedi. Sadece bir yıl ertelendi. Gençlerimizin hiçbir hiç bir takıma gidemez. Dağılma olmayacak. Bu gençlerle yola devam edeceğiz. Türkiye Şampiyonluğunu ve kupayı istedim getirdiniz. Şimdi sizden Süper Amatör ve ardından BAL şampiyonluğu istiyorum.”dedi. Ziyaret esnasında başkanlık makamında bulunan Çayırova Ak Parti İlçe başkanı Zafer Kılıç’ta gençleri tebrik etti ve başarılarının devamının diledi.

KAYMAKAM ÇELENKOĞLU TEBRİK ETTİ

Başkan Demirci’nin ardından Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’na giden şampiyon gençler Kaymakamlık makamında ağırlandı. Kaymakam Çelenkoğlu,” Futbolu severim. 1974 Dünya Kupası finalini radyodan dinleyerek takip ettim. Futbol dışındaki spor branşlarının da ön plana çıkması önemlidir. Ancak ülkemizde dâhil olmak üzere dünyada futbol önde gelen bir spor. Gençlerimizin hem eğitim almaları, hem spor yapmaları hem de ilçemizin tanıtımına katkı sunmaları çok önemlidir. Kendilerini tebrik ederim. İlçemize böylesine bir başarı getirmeleri gurur vericidir.”dedi.

ANKARA’DAN ARADILAR TEBRİK ETTİLER

Kaymak Çelenkoğlu’nun ardından önce Çayırova İlçe Emniyet müdürü Osman Gül’e ardından Çayırova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Köksal Turan giden şampiyonlar son olarak Çayırova Gençlik ve Spor Müdürü Çetin Malkoç’a gittiler. Malkoç, “Sizin başarınız bizim de konumumuzu artırdı. Ankara’dan arayıp Türkiye Şampiyonu olan Çayırovamız için beni tebrik ettiler.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.