19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcada KOMEK Rüzgarı

Darıca 30.04.2015 - 18:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcada KOMEK Rüzgarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesleki ve Sanat Kursları İlçe yıl sonu sergisi dün Darıca’da gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen KOMEK kurslarının Darıca ve Osmangazi İlçe yıl sonu sergisine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğiyim Müdürü İsmail Oğuz, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu,İlçe Mahalle Muhtarları,KOMEK Öğretim Görevlileri, KOMEK kursiyerleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program başlangıcında KOMEK öğretim görevlileri tarafından Halk Müziği dinletisi gerçekleştirildi. Gerçekleşen müzik dinletisi tüm Darıca halkı tarafından büyük beğeni topladı. Karabacak “ önemli hizmetler yapıyoruz ” İlçe yıl sonu sergisinde konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “ İktidarımız boyunca başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımız milletvekillerimiz ile birlikte büyük Türkiye’nin gelişen Türkiye’nin mimarları olarak yerel yönetimlerde de Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte şehrimize önemli hizmetler yapıyoruz. Bu hizmetlerden bir tanesini bugün yine sevgi açılışı el emeği, göz nuru diye tabir ettiğimiz hanım kardeşlerimizin üretmiş oldukları ürünlerinin sevgilerinin açılışındayız. Tabi dedik ya insanın doğumundan ölümüne kadar her vatandaşımızın hizmetindeyiz. O açıdan bu kursların açılamasın da emeği gecen Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Karaman “ Darıca’da herkes çok gönüllü “ Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Sarıyer’deki görevinde İSMEK’in bulunduğunu KOMEK kursiyerlerinin daha gönüllü olduğunun altını çizdi. Karaman, “Darıca İlçesi Kaymakamı olarak ben size bu kurslarınız için teşekkür ediyorum. Ben Sarıyer’den geldim orada da İSMEK vardı fakat Darıca bu bakımdan çok farklı. KOMEK kursiyerlerinin hepsi çok gönüllü. KOMEK’deki mutluluklarını gördüm. Bu kurslar ev hanımlarına, genç kızlara bir gelecek doğuruyor” dedi. Karaosmanoğlu “ emeğimizin hediyesini alıyoruz “ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasında KOMEK için emek harcadıklarının belirterek gerçekleşen sergi ile de emeklerinin hakkını aldıklarının altını çizdi. Karaosmanoğlu, “Emek verdik,enerji harcadık onun hediyesinin bugün alıyoruz. Sabahtan akşama kadar bu sergiyi gezsek yeridir. KOMEK kursiyerlerinde çalışmak hırsı, emek verme, kararlılık, yeniliklere açıklık görüyorum. beşikten mezara kadar devam etmeli bilgi alış verişi. Yaşınız kaç olursa olsun yeniliklere açık olun. Kendimizi yenileyelim. Sevgili halkımız her şeyin en güzeline laik, bu güzellikleri yaşatmak için gece gündüz çalışacağız. sizler bize bu görevi verdiniz biz görevimizi ihmal etmeyeceğiz” dedi. Gerçekleştirilen program protokolun ve Darıca vatandaşlarının sergiyi gezmesi ile devam etti. KOMEK’e ait sergide birbirinden farklı işler herkes tarafından büyük ilgi ile karşılandı. KOMEK kurslarının Darıca ve Osmangazi İlçe yıl sonu sergisi Darıca Mehter takımının gösterisi ile son buldu.                    
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesleki ve Sanat Kursları İlçe yıl sonu sergisi dün Darıca’da gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen KOMEK kurslarının Darıca ve Osmangazi İlçe yıl sonu sergisine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğiyim Müdürü İsmail Oğuz, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu,İlçe Mahalle Muhtarları,KOMEK Öğretim Görevlileri, KOMEK kursiyerleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program başlangıcında KOMEK öğretim görevlileri tarafından Halk Müziği dinletisi gerçekleştirildi. Gerçekleşen müzik dinletisi tüm Darıca halkı tarafından büyük beğeni topladı.

Karabacak “ önemli hizmetler yapıyoruz ”

İlçe yıl sonu sergisinde konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “ İktidarımız boyunca başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımız milletvekillerimiz ile birlikte büyük Türkiye’nin gelişen Türkiye’nin mimarları olarak yerel yönetimlerde de Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte şehrimize önemli hizmetler yapıyoruz. Bu hizmetlerden bir tanesini bugün yine sevgi açılışı el emeği, göz nuru diye tabir ettiğimiz hanım kardeşlerimizin üretmiş oldukları ürünlerinin sevgilerinin açılışındayız. Tabi dedik ya insanın doğumundan ölümüne kadar her vatandaşımızın hizmetindeyiz. O açıdan bu kursların açılamasın da emeği gecen Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karaman “ Darıca’da herkes çok gönüllü “

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Sarıyer’deki görevinde İSMEK’in bulunduğunu KOMEK kursiyerlerinin daha gönüllü olduğunun altını çizdi. Karaman, “Darıca İlçesi Kaymakamı olarak ben size bu kurslarınız için teşekkür ediyorum. Ben Sarıyer’den geldim orada da İSMEK vardı fakat Darıca bu bakımdan çok farklı. KOMEK kursiyerlerinin hepsi çok gönüllü. KOMEK’deki mutluluklarını gördüm. Bu kurslar ev hanımlarına, genç kızlara bir gelecek doğuruyor” dedi.

Karaosmanoğlu “ emeğimizin hediyesini alıyoruz “

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasında KOMEK için emek harcadıklarının belirterek gerçekleşen sergi ile de emeklerinin hakkını aldıklarının altını çizdi. Karaosmanoğlu, “Emek verdik,enerji harcadık onun hediyesinin bugün alıyoruz. Sabahtan akşama kadar bu sergiyi gezsek yeridir. KOMEK kursiyerlerinde çalışmak hırsı, emek verme, kararlılık, yeniliklere açıklık görüyorum. beşikten mezara kadar devam etmeli bilgi alış verişi. Yaşınız kaç olursa olsun yeniliklere açık olun. Kendimizi yenileyelim. Sevgili halkımız her şeyin en güzeline laik, bu güzellikleri yaşatmak için gece gündüz çalışacağız. sizler bize bu görevi verdiniz biz görevimizi ihmal etmeyeceğiz” dedi.

Gerçekleştirilen program protokolun ve Darıca vatandaşlarının sergiyi gezmesi ile devam etti. KOMEK’e ait sergide birbirinden farklı işler herkes tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

KOMEK kurslarının Darıca ve Osmangazi İlçe yıl sonu sergisi Darıca Mehter takımının gösterisi ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.