19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA ESNAFI MEMNUN

Darıca 03.05.2015 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA ESNAFI MEMNUN

Kocaeli AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, beraberinde meclis üyeleri ve AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Osmangazi Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunup, esnafın istek ve taleplerini dinlediler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır , AK Parti hükümeti döneminde ekonomik iyileşmelere bağlı olarak esnafın işlerinin de düzeldiğini ifade ederken, özellikle son yıllarda esnaflar için çıkarılan geri ödemesiz hibe ve düşük faizli kredilerin esnafa adeta nefes aldırdığına vurgu yaptı.   AŞIROĞLU CADDESİ DEĞER KAZANDI  Çakır,  AK Parti Hükümeti göreve geldiğinden bu zamana kadar toplumun her kesiminden farklı insan gruplarıyla bir araya gelip, tabana inerek yerelde ve genelde kent yönetimine katılımını sağlamak amacıyla görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek bu doğrultuda çalışmalarına yön verdiklerini ifade etti.   AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır ve Şükrü Karabacak’a istek ve taleplerini ileten Osmangazi Mahallesi esnafına hükümetimiz olarak yasal çerçevede her türlü konuda yardımcı olma gayretinde olduklarını ifade eden Çakır, vatandaştan gelen esnaf ve hizmetlerin giderilmesi yönündeki çalışmaları anlattı. Ziyaretler esnasında Başkan Karabacak özellikle esnafı kaldırım işgalleri konusunda uyarırken, Salı Pazarının Aşıroğlu Caddesi’nden taşınmasının ardından caddenin değer kazandığına vurgu yaptı. Çakır ve Karabacak Osmangazi Köprüsü’nü genişletmek için çalışmalarını sürdürdüklerini de ifade ederek esnafa müjdeyi verdi. Aşıroğlu Caddesi esnafı ise Salı pazarının ana caddeden kaldırılması dolayısıyla hükümetimize teşekkür ederek, Salı pazarının taşınmasının işyerlerini olumlu etkilediğini ve satışlarda artışlar olduğunu ifade ettiler.
Kocaeli AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, beraberinde meclis üyeleri ve AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Osmangazi Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunup, esnafın istek ve taleplerini dinlediler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır , AK Parti hükümeti döneminde ekonomik iyileşmelere bağlı olarak esnafın işlerinin de düzeldiğini ifade ederken, özellikle son yıllarda esnaflar için çıkarılan geri ödemesiz hibe ve düşük faizli kredilerin esnafa adeta nefes aldırdığına vurgu yaptı.

 

AŞIROĞLU CADDESİ DEĞER KAZANDI

 Çakır,  AK Parti Hükümeti göreve geldiğinden bu zamana kadar toplumun her kesiminden farklı insan gruplarıyla bir araya gelip, tabana inerek yerelde ve genelde kent yönetimine katılımını sağlamak amacıyla görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek bu doğrultuda çalışmalarına yön verdiklerini ifade etti.

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır ve Şükrü Karabacak’a istek ve taleplerini ileten Osmangazi Mahallesi esnafına hükümetimiz olarak yasal çerçevede her türlü konuda yardımcı olma gayretinde olduklarını ifade eden Çakır, vatandaştan gelen esnaf ve hizmetlerin giderilmesi yönündeki çalışmaları anlattı. Ziyaretler esnasında Başkan Karabacak özellikle esnafı kaldırım işgalleri konusunda uyarırken, Salı Pazarının Aşıroğlu Caddesi’nden taşınmasının ardından caddenin değer kazandığına vurgu yaptı. Çakır ve Karabacak Osmangazi Köprüsü’nü genişletmek için çalışmalarını sürdürdüklerini de ifade ederek esnafa müjdeyi verdi. Aşıroğlu Caddesi esnafı ise Salı pazarının ana caddeden kaldırılması dolayısıyla hükümetimize teşekkür ederek, Salı pazarının taşınmasının işyerlerini olumlu etkilediğini ve satışlarda artışlar olduğunu ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.