Darıca G.B’nin rakibi kim olacak

Spor 03.05.2015 - 20:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B’nin rakibi kim olacak

Spor Toto 3.Lig’de dün oynanan karşılaşmalarından ardından Play-Off yarışına dahil olacak olan son takım son haftaya kaldı. Ligin 34. ve son haftasında oynanacak olan karşılaşmalar öncesinde çok enteresan ve yürek dayanmayacak bir tablo ortaya çıktı.

Spor Toto 3.Lig’de dün oynanan karşılaşmalarından ardından Play-Off yarışına dahil olacak olan son takım son haftaya kaldı. Ligin 34. ve son haftasında oynanacak olan karşılaşmalar öncesinde çok enteresan ve yürek dayanmayacak bir tablo ortaya çıktı. 55 puanla 5.sırada bulunan Çorum Belediyespor son haftaya en avantajlı takım olarak girecek. 6.sırada bulunan B.Nilüferspor ve 7.sırada bulunan Kızılcabölükspor’un puanları ise 53. Son hafta ise bu 3 takımın, hatta Darıca G.B’nin kaderini etkileyecek bir karşılaşma oynanacak. B.Nilüferspor, son hafta maçında Çorum Belediyespor’u sahasında konuk edecek. B.NİLÜFER-ÇORUM BLD. ERKEN FİNAL Bursa temsilcisi bu karşılaşmayı kazanması halinde puanını 56’ya çıkaracak ve Kızılcabölükspor-G.O.Paşa maçının sonucunu bekleyecek. Kızılcabölükspor’un G.O.Paşa’yı yenmesi halinde her iki takımın da puanları eşitlenecek. Bu durumda iki takım arasındaki ikili averaja bakılacak. İkili averajda her iki takım arasında eşitlik söz konusu olduğundan dolayı genel averaja bakılacak. Genel averajda 3 gol farkla üstün olan B.Nilüferspor, Çorum Belediyespor’u tek farkla yendiği taktirde Kızılcabölükspor’un Play-Off’a girmesi için G.O.Paşa’yı 5 farklı yenmesi gerekecek. KIZILCABÖLÜK ŞANSINI SÜRDÜRÜYOR 33.hafta maçında B.Nilüferspor’un G.O.Paşa’ya yenilmesinin ardından dün sahasında Darıca G.B’yi 3-1 yenerek 5.sıraya yükselen Çorum Belediyespor ise, son hafta Bursa Nilüferspor’u devirmesi halinde diğer maçın sonucuna bakmaksızın adını Play-Off’lara yazdıracak. Yavuz İncedallı Çorum Belediyespor, Bursa Nilüferspor deplasmanından beraberlikle ayrıldığı taktirde, Kızılcabölükspor-G.O.Paşaspor maçının sonucunu bekleyecek. Bu durumda Kızılcabölükspor G.O.Paşaspor’u devirirse, ikili averajda Kızılcabölükspor’un Çorum Belediyespor’a üstün olması sebebiyle Play-Off’lara adını yazdıran son takım Denizli temsilcisi olacak. HABER: ÇAĞLAR AKAR
Spor Toto 3.Lig’de dün oynanan karşılaşmalarından ardından Play-Off yarışına dahil olacak olan son takım son haftaya kaldı. Ligin 34. ve son haftasında oynanacak olan karşılaşmalar öncesinde çok enteresan ve yürek dayanmayacak bir tablo ortaya çıktı.

Spor Toto 3.Lig’de dün oynanan karşılaşmalarından ardından Play-Off yarışına dahil olacak olan son takım son haftaya kaldı. Ligin 34. ve son haftasında oynanacak olan karşılaşmalar öncesinde çok enteresan ve yürek dayanmayacak bir tablo ortaya çıktı. 55 puanla 5.sırada bulunan Çorum Belediyespor son haftaya en avantajlı takım olarak girecek. 6.sırada bulunan B.Nilüferspor ve 7.sırada bulunan Kızılcabölükspor’un puanları ise 53. Son hafta ise bu 3 takımın, hatta Darıca G.B’nin kaderini etkileyecek bir karşılaşma oynanacak. B.Nilüferspor, son hafta maçında Çorum Belediyespor’u sahasında konuk edecek.

B.NİLÜFER-ÇORUM BLD. ERKEN FİNAL

Bursa temsilcisi bu karşılaşmayı kazanması halinde puanını 56’ya çıkaracak ve Kızılcabölükspor-G.O.Paşa maçının sonucunu bekleyecek. Kızılcabölükspor’un G.O.Paşa’yı yenmesi halinde her iki takımın da puanları eşitlenecek. Bu durumda iki takım arasındaki ikili averaja bakılacak. İkili averajda her iki takım arasında eşitlik söz konusu olduğundan dolayı genel averaja bakılacak. Genel averajda 3 gol farkla üstün olan B.Nilüferspor, Çorum Belediyespor’u tek farkla yendiği taktirde Kızılcabölükspor’un Play-Off’a girmesi için G.O.Paşa’yı 5 farklı yenmesi gerekecek.

KIZILCABÖLÜK ŞANSINI SÜRDÜRÜYOR

33.hafta maçında B.Nilüferspor’un G.O.Paşa’ya yenilmesinin ardından dün sahasında Darıca G.B’yi 3-1 yenerek 5.sıraya yükselen Çorum Belediyespor ise, son hafta Bursa Nilüferspor’u devirmesi halinde diğer maçın sonucuna bakmaksızın adını Play-Off’lara yazdıracak. Yavuz İncedallı Çorum Belediyespor, Bursa Nilüferspor deplasmanından beraberlikle ayrıldığı taktirde, Kızılcabölükspor-G.O.Paşaspor maçının sonucunu bekleyecek. Bu durumda Kızılcabölükspor G.O.Paşaspor’u devirirse, ikili averajda Kızılcabölükspor’un Çorum Belediyespor’a üstün olması sebebiyle Play-Off’lara adını yazdıran son takım Denizli temsilcisi olacak.

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.