19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hava ısındıkça ısınacak

Gebze 05.05.2015 - 07:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hava ısındıkça ısınacak

Meteoroloji'den gelen son verilere göre, bu hafta yağışlı sistem etkisini kaybedecek, hava sıcaklığı yurt genelinde artacak. İşte bölgelerimizde son durum...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün yurdun doğu bölgelerinde görülensağanak ve yer yer gök gürültülüsağanak yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.  Yarın Rize, Artvin, Hakkari çevreleri ile Van ve Ağrı'nın doğu ilçelerininsağanak yağışlı diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.   Çarşamba günü Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari, Muş, Bitlis ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor. Perşembe günü yurt genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği, akşam saatlerinden sonra Trakya ile Marmara bölgesinin doğusunun gök gürültülü sağanakyağışlı bir sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yağışlı sistemin haftanın son günü Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu, Göller bölgesi ile Doğu Anadolu'nun batısında etkili olduktan sonra hafta sonunda da yurdun doğusunda etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığının cuma gününe kadar yurt genelinde hissedilir derecede (5 ila 10 derece arasında) artacağı, sıcaklığın mevsim normalleri civarında, hafta ortasından itibaren mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji'den gelen son verilere göre, bu hafta yağışlı sistem etkisini kaybedecek, hava sıcaklığı yurt genelinde artacak. İşte bölgelerimizde son durum...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün yurdun doğu bölgelerinde görülensağanak ve yer yer gök gürültülüsağanak yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. 

Yarın Rize, Artvin, Hakkari çevreleri ile Van ve Ağrı'nın doğu ilçelerininsağanak yağışlı diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.
 
Çarşamba günü Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari, Muş, Bitlis ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor.
Perşembe günü yurt genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği, akşam saatlerinden sonra Trakya ile Marmara bölgesinin doğusunun gök gürültülü sağanakyağışlı bir sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yağışlı sistemin haftanın son günü Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu, Göller bölgesi ile Doğu Anadolu'nun batısında etkili olduktan sonra hafta sonunda da yurdun doğusunda etkili olması bekleniyor.
Hava sıcaklığının cuma gününe kadar yurt genelinde hissedilir derecede (5 ila 10 derece arasında) artacağı, sıcaklığın mevsim normalleri civarında, hafta ortasından itibaren mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.