19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şampiyonlarımız VALİ huzurunda

Spor 06.05.2015 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şampiyonlarımız VALİ huzurunda

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat AYDIN  ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova Kulüp Başkanı Vahdet KILIÇ ve Asbaşkanı Şevket KÜLTE, Teknik Direktör Selçuk ERESER ve ekibi  Ferdi GÖLÇEK ile Türkiye Futbol Federasyonu U17 Türkiye Şampiyonasında Birinci olan  sporcular Abdullah CAN, Serhat TAN, Mehmet ÇAM, Gürkan KÜMDÜ, Ali TAŞKIRAN, Cefer YILMAZ, Davut KAYA, Arif AKAN ve Burak KARAARSLAN,  Kocaeli Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU’na nezaket ziyaretinde bulundular. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat AYDIN, Vali Güzeloüğlu'na çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunarak, Türkiye Futbol Federasyonu U17 Türkiye Şampiyonasında Birinci olan  sporcuları tanıttı ve kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Hasan Basri GÜZELOĞLU ise birinci olan sporcuları tebrik ederek,  başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat AYDIN  ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova Kulüp Başkanı Vahdet KILIÇ ve Asbaşkanı Şevket KÜLTE, Teknik Direktör Selçuk ERESER ve ekibi  Ferdi GÖLÇEK ile Türkiye Futbol Federasyonu U17 Türkiye Şampiyonasında Birinci olan  sporcular Abdullah CAN, Serhat TAN, Mehmet ÇAM, Gürkan KÜMDÜ, Ali TAŞKIRAN, Cefer YILMAZ, Davut KAYA, Arif AKAN ve Burak KARAARSLAN,  Kocaeli Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat AYDIN, Vali Güzeloüğlu'na çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunarak, Türkiye Futbol Federasyonu U17 Türkiye Şampiyonasında Birinci olan  sporcuları tanıttı ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Hasan Basri GÜZELOĞLU ise birinci olan sporcuları tebrik ederek,  başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.