19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türkiye 2 Gün İçinde Suriye'ye Girecek

07.05.2015 - 08:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Türkiye 2 Gün İçinde Suriye'ye Girecek

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Türkiye bu akşam ya da cuma günü yapacağı askeri operasyonla Suriye'ye girecek." dedi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, çok çarpıcı iddialarda bulundu. Taraf gazetesinin bugünkü sayısında yer alan habere göre Tekin, Türkiye'nin bu akşam ya da Cuma günü Suriye'ye gireceğini söyledi. "TÜRKİYE 2 GÜN İÇİNDE SURİYE'YE GİRECEK" AK Parti ve hükümetin tehlikeli bir oyunun içinde olduğunu belirten Gürsel Tekin, en geç 2 gün içinde ordunun Suriye'ye sokulacağını iddia etti. Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: ""Bu bilgi çok sağlam bir kaynaktan. Aynı kaynak daha önce de Süleyman Şah Türbesi'nde askerlerimizin IŞİD'in insafına terk edildiğini söylemişti. Bana verilen bilgiye göre, Türkiye bu akşam ya da yarın askeri operasyon yaparak Suriye'ye girecek. Başbakan'a sesleniyorum, Çıkın, böyle bir çılgınlık yok, o iddia yanlış deyin. Beni yalanlayın" İşte o röportaj:
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Türkiye bu akşam ya da cuma günü yapacağı askeri operasyonla Suriye'ye girecek." dedi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, çok çarpıcı iddialarda bulundu. Taraf gazetesinin bugünkü sayısında yer alan habere göre Tekin, Türkiye'nin bu akşam ya da Cuma günü Suriye'ye gireceğini söyledi.

"TÜRKİYE 2 GÜN İÇİNDE SURİYE'YE GİRECEK"

AK Parti ve hükümetin tehlikeli bir oyunun içinde olduğunu belirten Gürsel Tekin, en geç 2 gün içinde ordunun Suriye'ye sokulacağını iddia etti. Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

""Bu bilgi çok sağlam bir kaynaktan. Aynı kaynak daha önce de Süleyman Şah Türbesi'nde askerlerimizin IŞİD'in insafına terk edildiğini söylemişti. Bana verilen bilgiye göre, Türkiye bu akşam ya da yarın askeri operasyon yaparak Suriye'ye girecek. Başbakan'a sesleniyorum, Çıkın, böyle bir çılgınlık yok, o iddia yanlış deyin. Beni yalanlayın"

İşte o röportaj:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.