19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Coşkun Çayırova’da Esnafları Gezdi

Çayırova 17.05.2015 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Coşkun Çayırova’da Esnafları Gezdi

AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi saha çalışmasına Milletvekili Adayları ve İlçe yöneticileri ile ilçeyi cadde cadde, sokak sokak gezerek devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun, Çayırova’da seçim çalışması yürüterek vatandaşlardan destek istedi.

SKM programları doğrultusunda Çayırova’ya gelerek çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Yahya Coşkun, İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun’un ev sahipliğinde seçim çalışması yürüttü. Program doğrultusunda Adnan Kahveci Caddesinde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar ve esnaflar ile bir süre sohbet eden Coşkun, daha sonra hasta ziyaretleri ve ev toplantılarına katıldı. Gençlerden Coşkun’a Büyük İlgi Özellikle genç seçmenler tarafından büyük ilgi ile karşılanan Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun, düzenlenen toplantılarda genç seçmenler ile bir araya geldi. Yaşı itibari ile Kocaeli’nin en genç Milletvekili Adayı olan Coşkun, düzenlenen ev toplantılarında, katılımcıların talep ve önerilerini dinledi. Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Kocaeli Milletvekili adayı Yahya Coşkun ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun, katılımcılardan gelen genel ve yerel soruları da yanıtlamayı ihmal etmediler. Gençler ile keyifli vakit geçiren Coşkun, bilgi ve birikimlerini genç arkadaşlar ile paylaşmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Coşkun, Gençlere Yeni Türkiye’yi Anlattı SKM programı doğrultusunda gençler ile buluşmaya devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun, İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “AK Nesil” toplantısına katıldı. Yeni oy kullanacak olan gençler ile Vekil adaylarını buluşturan bu toplantıda, gençlere yeni Türkiye’yi anlatan Coşkun Türkiye’nin sınırlarını korumaktan başka bir amacının olmadığını gelişim, hedef yada üretim konusunda engellendiğini bunu da beceriksiz devlet adamlarının ülkeyi uzun yıllar yönetip darbelere zemin hazırladığını söyledi. Menderes gibi Özal gibi Erbakan gibi onurlu devlet adamlarının da bu ülkenin başına geçtiğini ancak küresel güçler türlü entrikalarla görevden bu onurlu insanları uzaklaştırıldığını ifade etti. AK Parti iktidarı ve onurlu davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’nin temellerinin atıldığını Birleşmiş milletlerdeki ‘dünya 5’ten büyüktür’ çıkışıyla da küresel dengeleri alt üst ettiği Yeni Türkiye’nin kendi sınırlarına hapis olan değil oyunu bozan gündem belirleyen ve kendi bölgesinde bana rağmen hiçbir şey’in olamayacağını duruşuyla ekonomisiyle istikrarıyla haykıran bir ülke olduğunu bildirdi.
AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi saha çalışmasına Milletvekili Adayları ve İlçe yöneticileri ile ilçeyi cadde cadde, sokak sokak gezerek devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun, Çayırova’da seçim çalışması yürüterek vatandaşlardan destek istedi.

SKM programları doğrultusunda Çayırova’ya gelerek çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Yahya Coşkun, İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun’un ev sahipliğinde seçim çalışması yürüttü. Program doğrultusunda Adnan Kahveci Caddesinde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar ve esnaflar ile bir süre sohbet eden Coşkun, daha sonra hasta ziyaretleri ve ev toplantılarına katıldı.

Gençlerden Coşkun’a Büyük İlgi

Özellikle genç seçmenler tarafından büyük ilgi ile karşılanan Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun, düzenlenen toplantılarda genç seçmenler ile bir araya geldi. Yaşı itibari ile Kocaeli’nin en genç Milletvekili Adayı olan Coşkun, düzenlenen ev toplantılarında, katılımcıların talep ve önerilerini dinledi. Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Kocaeli Milletvekili adayı Yahya Coşkun ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun, katılımcılardan gelen genel ve yerel soruları da yanıtlamayı ihmal etmediler.

Gençler ile keyifli vakit geçiren Coşkun, bilgi ve birikimlerini genç arkadaşlar ile paylaşmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Coşkun, Gençlere Yeni Türkiye’yi Anlattı

SKM programı doğrultusunda gençler ile buluşmaya devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun, İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “AK Nesil” toplantısına katıldı. Yeni oy kullanacak olan gençler ile Vekil adaylarını buluşturan bu toplantıda, gençlere yeni Türkiye’yi anlatan Coşkun Türkiye’nin sınırlarını korumaktan başka bir amacının olmadığını gelişim, hedef yada üretim konusunda engellendiğini bunu da beceriksiz devlet adamlarının ülkeyi uzun yıllar yönetip darbelere zemin hazırladığını söyledi. Menderes gibi Özal gibi Erbakan gibi onurlu devlet adamlarının da bu ülkenin başına geçtiğini ancak küresel güçler türlü entrikalarla görevden bu onurlu insanları uzaklaştırıldığını ifade etti. AK Parti iktidarı ve onurlu davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’nin temellerinin atıldığını Birleşmiş milletlerdeki ‘dünya 5’ten büyüktür’ çıkışıyla da küresel dengeleri alt üst ettiği Yeni Türkiye’nin kendi sınırlarına hapis olan değil oyunu bozan gündem belirleyen ve kendi bölgesinde bana rağmen hiçbir şey’in olamayacağını duruşuyla ekonomisiyle istikrarıyla haykıran bir ülke olduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.