DARICA'DA SİLAHLAR PATLADI!

Darıca 18.05.2015 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA SİLAHLAR PATLADI!

Önceki gün Darıca'da elinde pompalı tüfekle dolaşan bir şahıs çevreye korku dolu anlar yaşattı.

Önceki gün Darıca'da elinde pompalı tüfekle dolaşan bir şahıs çevreye korku dolu anlar yaşattı. Darıca İmam Hatip Lisesi yakınlarında bir kaç el ateş edip Çınaraltı'na doğru giden ve orada da rahat durmayan O.T. isimli şahıs husumeti olduğu öne sürülen M.B. isimli şahısla tartıştıktan sonra olay kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların polisi aramasıyla olay yerine gelen Darıca İlçe Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri O.T. isimli şahsı etkisiz hale getirerek karakola götürüldü. Darıca İmam Hatip Lisesi yakınlarında bulunan boş silah kovanları ise Polis ekipleri tarafından el konuldu. Şahıslar karakolda ifadeleri alındıktan sonra adliye sevk edildi.  HABER İLYAS HANOGLU POLİS MUHABİRİ
Önceki gün Darıca'da elinde pompalı tüfekle dolaşan bir şahıs çevreye korku dolu anlar yaşattı.

Önceki gün Darıca'da elinde pompalı tüfekle dolaşan bir şahıs çevreye korku dolu anlar yaşattı. Darıca İmam Hatip Lisesi yakınlarında bir kaç el ateş edip Çınaraltı'na doğru giden ve orada da rahat durmayan O.T. isimli şahıs husumeti olduğu öne sürülen M.B. isimli şahısla tartıştıktan sonra olay kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların polisi aramasıyla olay yerine gelen Darıca İlçe Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri O.T. isimli şahsı etkisiz hale getirerek karakola götürüldü. Darıca İmam Hatip Lisesi yakınlarında bulunan boş silah kovanları ise Polis ekipleri tarafından el konuldu. Şahıslar karakolda ifadeleri alındıktan sonra adliye sevk edildi. 

HABER İLYAS HANOGLU POLİS MUHABİRİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.