Kentin Kadınları Hedef gazetesi'nde

Darıca 28.05.2015 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kentin Kadınları Hedef gazetesi'nde

Kentin Kadınları Platformu olarak kurulan oluşumun yöneticileri Hedef gazetesi'ne yönelik bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Tuba Şensoy, Penpe Kamacı Arslan, Dr. Nilgün Yönten, Av. Seda Kardaşlar Çelik, Şermin Delipınar, Ayşin Balcılar, Gaye Veiskolcuoğlu, Sema Türker Acun, Arzu Arslan, Zeynep Kocabaş, Tuğba Uzun, Neşe İşçilik, Emine Kalkan, Gülcan Külaylı, Ayşe Kahraman, Duygu Uzun isimlerinden oluşan Kentin Kadınları Platformu ziyaret programlarını sürdürüyorlar. Dün Hedef Gazetsi'ne gelerek Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır ile görüşen platform amaçları ve etkinliklerle ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Kentin Kadınları platformu,  yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeye başaran oluşum  adına konuşan ı Platform sözcüsü Tuba Şensoy, “Platform olarak,  ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Oluşturduğumuz yönetim kurulu üyeleri ile çok önemli çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz. Her aybir konuk ağırlayacağız. Bu ay Avukat Emel Ceylanoğlu’nu ağırladık. Önümüzdeki aylarda ise farklı isimleri ağırlayarak dernek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.’ Dedi. TÜM KADINLARI BEKLİYORUZ Yeni yönetim kurulu ile durum değerlendirmesi yaptıklarının da altını çizen Şensoy “ 1 Haziran’da gerçekleştireceğimiz “Bir Nefes Bin Hasret” konulu toplantımız ile ilgili yaptığımız çalışmaları değerlendik. Hazırlıklarda son aşamaya geldik. Çok önemli bir organizasyon olacak. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde saat 18.30’da gerçekleşecek olan toplantıya herkesi bekliyoruz. ” şeklinde konuştu
Kentin Kadınları Platformu olarak kurulan oluşumun yöneticileri Hedef gazetesi'ne yönelik bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Tuba Şensoy, Penpe Kamacı Arslan, Dr. Nilgün Yönten, Av. Seda Kardaşlar Çelik, Şermin Delipınar, Ayşin Balcılar, Gaye Veiskolcuoğlu, Sema Türker Acun, Arzu Arslan, Zeynep Kocabaş, Tuğba Uzun, Neşe İşçilik, Emine Kalkan, Gülcan Külaylı, Ayşe Kahraman, Duygu Uzun isimlerinden oluşan Kentin Kadınları Platformu ziyaret programlarını sürdürüyorlar. Dün Hedef Gazetsi'ne gelerek Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır ile görüşen platform amaçları ve etkinliklerle ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Kentin Kadınları platformu,  yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeye başaran oluşum  adına konuşan ı Platform sözcüsü Tuba Şensoy, “Platform olarak,  ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Oluşturduğumuz yönetim kurulu üyeleri ile çok önemli çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz. Her aybir konuk ağırlayacağız. Bu ay Avukat Emel Ceylanoğlu’nu ağırladık. Önümüzdeki aylarda ise farklı isimleri ağırlayarak dernek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.’ Dedi.

TÜM KADINLARI BEKLİYORUZ

Yeni yönetim kurulu ile durum değerlendirmesi yaptıklarının da altını çizen Şensoy “ 1 Haziran’da gerçekleştireceğimiz “Bir Nefes Bin Hasret” konulu toplantımız ile ilgili yaptığımız çalışmaları değerlendik. Hazırlıklarda son aşamaya geldik. Çok önemli bir organizasyon olacak. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde saat 18.30’da gerçekleşecek olan toplantıya herkesi bekliyoruz. ” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.