19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Era Gayrimenkul AÇILDI

Gebze 28.05.2015 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Era Gayrimenkul AÇILDI

Era Gayrimenkul Gebze’de gerçekleştirdiği açılış töreni ile bölgemizde sektöre hızlı bir giriş yaptı.

Kocaeli Milletvekili M.Ali Okur, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Kocaeli Milletevekili Adayı Cemalettin Kaflı ve Ak Partili bir çok siyasetşi, iş dünyasının bölgemizin önde gelen isimlerinden oluşan davetli topluluğu eşliğinde açılışını gerçekleştiren törende ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’da yerini aldı. ERA GEBZE’DE TANIDIK İSİMLER VAR  Geçtiğimiz dönemde AK Parti Gebze İlçe yöneticiliği yapan Ensar Katı, siyasete ara vererek yeni bir sektöre, gayrimenkul sektörüne ‘Era’ ile adım attı.. Dünya ölçeğinde 3 bin aşkın ofisiyle 35 ülkede hizmet veren Avrupa’nın 1 numaralı gayrimenkul devi olan Era’yı Gebze’de Birol Koç ile birlikte Gebzelilerin hizmetine sunan Ensar Katı açılışlarında kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ettiler. Kocaeli Milletvekili M.Ali okur ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu davetlilere yönelik kısa bir selamlama konuşması yaparken firma sahiplerine, sektöre ve bölgemize de hayırlı olsun temennisinde bulundular.          
Era Gayrimenkul Gebze’de gerçekleştirdiği açılış töreni ile bölgemizde sektöre hızlı bir giriş yaptı.

Kocaeli Milletvekili M.Ali Okur, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Kocaeli Milletevekili Adayı Cemalettin Kaflı ve Ak Partili bir çok siyasetşi, iş dünyasının bölgemizin önde gelen isimlerinden oluşan davetli topluluğu eşliğinde açılışını gerçekleştiren törende ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’da yerini aldı.

ERA GEBZE’DE TANIDIK İSİMLER VAR

 Geçtiğimiz dönemde AK Parti Gebze İlçe yöneticiliği yapan Ensar Katı, siyasete ara vererek yeni bir sektöre, gayrimenkul sektörüne ‘Era’ ile adım attı.. Dünya ölçeğinde 3 bin aşkın ofisiyle 35 ülkede hizmet veren Avrupa’nın 1 numaralı gayrimenkul devi olan Era’yı Gebze’de Birol Koç ile birlikte Gebzelilerin hizmetine sunan Ensar Katı açılışlarında kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ettiler. Kocaeli Milletvekili M.Ali okur ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu davetlilere yönelik kısa bir selamlama konuşması yaparken firma sahiplerine, sektöre ve bölgemize de hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.