19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

En ÖZEL turnuva

Spor 29.05.2015 - 08:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

En ÖZEL turnuva

Gebze Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve Gebzespor Kulübü ev sahipliğinde yapılan ’Özel Olimpiyatlar & King Baudouin Vakfı 2. Karma Futbol Turnuvası’’ dün Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleştirildi.

Gebzespor kulübü, Özel Beşyıldız Özel Eğitim okulu ve Gebze Özel Eğitim ve Uygulama okulu öğrencilerinden oluşan 8 Karma futbol takımı turnuvada yer aldı. Gebze Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak, açılış töreninde yapmış olduğu konuşmasında, ‘’İlçe müdürlüğü olarak Gebze ilçesinde diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde yıl boyunca birçok spor faaliyetini gençlerimiz için düzenlemekteyiz. İlçemizin nüfusu yaklaşık 350 bin olup; 6 bine yakın dezavantajlı birey vardır’’ SAK: ÖZEL ÇOCUKLARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK ‘’Bizim için spor bu dezavantajlı bireylerin sosyalleşmesi, topluma dahil ve özgüvenlerini kazanmaları açısından önemli bir araçtır. Özel Olimpiyatlar Türkiye organizasyonu tarafından yürütülmekte olan ‘’ King Baudouin Vakfı Karma Futbol Projesi’’ ne Gebzespor Kulübü ile birlikte destek vermekteyiz. Özel bireyleri sağlıklı bireyler ile aynı futbol takımlarında birlikte mücadele etmelerini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Özel bireylerin diğer bireylerden farklı olmadığını onlarında kazanmak için sahada mücadele ettiklerini bugünkü (dün) turnuvada gördük. Müdürlüğümüz olarak özel çocuklarımıza destek vermeye her zaman devam edeceğiz ‘’dedi.
Gebze Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve Gebzespor Kulübü ev sahipliğinde yapılan ’Özel Olimpiyatlar & King Baudouin Vakfı 2. Karma Futbol Turnuvası’’ dün Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleştirildi.

Gebzespor kulübü, Özel Beşyıldız Özel Eğitim okulu ve Gebze Özel Eğitim ve Uygulama okulu öğrencilerinden oluşan 8 Karma futbol takımı turnuvada yer aldı. Gebze Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak, açılış töreninde yapmış olduğu konuşmasında, ‘’İlçe müdürlüğü olarak Gebze ilçesinde diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde yıl boyunca birçok spor faaliyetini gençlerimiz için düzenlemekteyiz. İlçemizin nüfusu yaklaşık 350 bin olup; 6 bine yakın dezavantajlı birey vardır’’

SAK: ÖZEL ÇOCUKLARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

‘’Bizim için spor bu dezavantajlı bireylerin sosyalleşmesi, topluma dahil ve özgüvenlerini kazanmaları açısından önemli bir araçtır. Özel Olimpiyatlar Türkiye organizasyonu tarafından yürütülmekte olan ‘’ King Baudouin Vakfı Karma Futbol Projesi’’ ne Gebzespor Kulübü ile birlikte destek vermekteyiz. Özel bireyleri sağlıklı bireyler ile aynı futbol takımlarında birlikte mücadele etmelerini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Özel bireylerin diğer bireylerden farklı olmadığını onlarında kazanmak için sahada mücadele ettiklerini bugünkü (dün) turnuvada gördük. Müdürlüğümüz olarak özel çocuklarımıza destek vermeye her zaman devam edeceğiz ‘’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.