19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zirveden Mehmet değil Abdullah Örs çıktı!

Spor 04.06.2015 - 15:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Zirveden Mehmet değil Abdullah Örs çıktı!

Darıca G.B’de Abdullah Örs dönemi başlıyor. Sarı yeşilli kulüpte bugün yapılan kritik zirve sonrasında önce Mehmet Örs’ün ismi telaffuz edilse de Başkan Şükrü Karabacak’ın yoğun ısrarları üzerine Abdullah Örs, başkanlık teklifini kabul etti. Örs, Cumartesi günü yapılacak olan kongreye tek aday olarak girecek.

Darıca G.B kulüp tesislerinde yapılan toplantıya Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Özcan Dal, eski kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu ve birkaç yönetici katıldı. Saat 12:00’da başlayan toplantının ilk bölümünde taraflar Abdullah Örs’ün abisi olan Mehmet Örs’ün başkan olması yönünde görüş bildirdiler. Mehmet Örs ismi toplantıya katılanlar arasında kabul edilirken, sadece bir kişi buna itiraz etti. O isim de Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak oldu. Başkan Karabacak, uzun zamandır Darıca G.B başkanlığı için düşündüğü Abdullah Örs’e başkan olması yönünde ısrar etti.  Başkan Karabacak’ın bu konuda diretmesi üzerine Abdullah Örs ikna olarak, Darıca G.B başkanlığını kabul etti. GÜÇLÜ BİR LİSTEYLE TEK ADAY OLARAK GİRECEK Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul Toplantısı’na tek liste halinde girecek olan Abdullah Örs, güçlü bir yönetim listesiyle kongreye girecek. Yeni sezonda Darıca G.B’yi şampiyonluğa taşıyacak bir kadro kurmak için ‘’Bismillah’’ diyecek olan Örs, büyük hedeflerle yeni sezona girecek. Toplantı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Örs, ‘’Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak, bu önemli görevi bize layık gördü. Bize de bu görevi layıkıyla yapmak düşer. Kongrede güçlü ve kenetlenmiş bir Darıca G.B camiasıyla şampiyonluğa odaklanacağız. Kongremizin ve yeni dönemin Darıca’ya ve Darıca G.B camiasına hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.
Darıca G.B’de Abdullah Örs dönemi başlıyor. Sarı yeşilli kulüpte bugün yapılan kritik zirve sonrasında önce Mehmet Örs’ün ismi telaffuz edilse de Başkan Şükrü Karabacak’ın yoğun ısrarları üzerine Abdullah Örs, başkanlık teklifini kabul etti. Örs, Cumartesi günü yapılacak olan kongreye tek aday olarak girecek.

Darıca G.B kulüp tesislerinde yapılan toplantıya Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Özcan Dal, eski kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu ve birkaç yönetici katıldı. Saat 12:00’da başlayan toplantının ilk bölümünde taraflar Abdullah Örs’ün abisi olan Mehmet Örs’ün başkan olması yönünde görüş bildirdiler. Mehmet Örs ismi toplantıya katılanlar arasında kabul edilirken, sadece bir kişi buna itiraz etti. O isim de Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak oldu. Başkan Karabacak, uzun zamandır Darıca G.B başkanlığı için düşündüğü Abdullah Örs’e başkan olması yönünde ısrar etti.  Başkan Karabacak’ın bu konuda diretmesi üzerine Abdullah Örs ikna olarak, Darıca G.B başkanlığını kabul etti.

GÜÇLÜ BİR LİSTEYLE TEK ADAY OLARAK GİRECEK

Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul Toplantısı’na tek liste halinde girecek olan Abdullah Örs, güçlü bir yönetim listesiyle kongreye girecek. Yeni sezonda Darıca G.B’yi şampiyonluğa taşıyacak bir kadro kurmak için ‘’Bismillah’’ diyecek olan Örs, büyük hedeflerle yeni sezona girecek. Toplantı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Örs, ‘’Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak, bu önemli görevi bize layık gördü. Bize de bu görevi layıkıyla yapmak düşer. Kongrede güçlü ve kenetlenmiş bir Darıca G.B camiasıyla şampiyonluğa odaklanacağız. Kongremizin ve yeni dönemin Darıca’ya ve Darıca G.B camiasına hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.