19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hamza Hamzaoğlu

Spor 10.06.2015 - 07:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hamza Hamzaoğlu

Galatasaray’da Cim-Bom’a iki kupa kazandıran Hamza Hamzaoğlu ile

Galatasaray’da beklenen imza gerçekleşti. Cim-Bom’a iki kupa kazandıran Hamza Hamzaoğlu ile üç yıllık sözleşme yapıldı. Başarılı çalıştırıcının yılda 1.2 milyon dolar alacağı ifade edildi. Galatasaray’da beklenen imza gerçekleşti ve sarı-kırmızılılara iki kupa birden kazandıran teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile üç yıllık sözleşme imzalandı. Başarılı teknik adama yılda 1,2 milyon dolar ödenecek.       Geçen sezon 500 bin dolara imza atan ve yeni protokolle aylığı 100 bin dolar olacak olan Hamzaoğlu’nun sözleşmesinde ayrıca başarı bonusları da bulunacak. Türk Telekom Arena’da Başkan Dursun Özbek, futbolun yeni patronu Cüneyt Tanman ve Teknik Direktör Hamzaoğlu arasında gerçekleşen zirvede transfer politikası da ele alındı.  Buna göre 2011’de kurulan ve geride kalan 4 sezonda 3 şampiyonluğa ulaşarak önemli başarılara imza atan takımın, yaşının ilerlemesi üzerine başkan Dursun Özbek ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu kolları sıvadı, yeni dönem için yol haritasını şekillendirecek çalışmalara başladı. Gençlik aşısı Sarı-kırmızılılar, ihtiyaca göre tecrübeli isimleri de kadrosuna katacak ama ağırlıklı olarak genç futbolcularla ilgilenecek. Genel Menajer Cenk Ergün’ün Fransa’da ön görüşmeleri yaptığı Gignac’tan sonra Andre Ayew’in transferinde yüksek maliyetin sarı-kırmızılıları düşündürdüğü belirtildi.    
Galatasaray’da Cim-Bom’a iki kupa kazandıran Hamza Hamzaoğlu ile

Galatasaray’da beklenen imza gerçekleşti. Cim-Bom’a iki kupa kazandıran Hamza Hamzaoğlu ile üç yıllık sözleşme yapıldı. Başarılı çalıştırıcının yılda 1.2 milyon dolar alacağı ifade edildi.

Galatasaray’da beklenen imza gerçekleşti ve sarı-kırmızılılara iki kupa birden kazandıran teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile üç yıllık sözleşme imzalandı. Başarılı teknik adama yılda 1,2 milyon dolar ödenecek.

 
 
 

Geçen sezon 500 bin dolara imza atan ve yeni protokolle aylığı 100 bin dolar olacak olan Hamzaoğlu’nun sözleşmesinde ayrıca başarı bonusları da bulunacak. Türk Telekom Arena’da Başkan Dursun Özbek, futbolun yeni patronu Cüneyt Tanman ve Teknik Direktör Hamzaoğlu arasında gerçekleşen zirvede transfer politikası da ele alındı.  Buna göre 2011’de kurulan ve geride kalan 4 sezonda 3 şampiyonluğa ulaşarak önemli başarılara imza atan takımın, yaşının ilerlemesi üzerine başkan Dursun Özbek ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu kolları sıvadı, yeni dönem için yol haritasını şekillendirecek çalışmalara başladı.

Gençlik aşısı

Sarı-kırmızılılar, ihtiyaca göre tecrübeli isimleri de kadrosuna katacak ama ağırlıklı olarak genç futbolcularla ilgilenecek. Genel Menajer Cenk Ergün’ün Fransa’da ön görüşmeleri yaptığı Gignac’tan sonra Andre Ayew’in transferinde yüksek maliyetin sarı-kırmızılıları düşündürdüğü belirtildi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.