19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK PARTİLİLERE YASAKLANDI!

11.06.2015 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK PARTİLİLERE YASAKLANDI!

MYK öncesi açıklama yapan bakanların yorumlarına tepki gösteren Davutoğlu, AK Partili yöneticilerin ayaküstü demeç vermesini yasakladı, gazeteciler yolun karşısına çekildi.

AK Parti önünde parti yöneticilerine gazetecilerin soru sormasına yasak kararı getirildi. Seçimlerden sonra pazartesi günü Başbakan Davutoğlu, MYK ve Bakanlar kurulu üyeleri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. DAVUTOĞLU YORUMLARA TEPKİ GÖSTERDİ Toplantı öncesi aynı şekilde gazeteciler hükümet üyelerine mikrofon uzatarak seçimle yorumlarını aldılar. Davutoğlu'nun bazı bakanların yorumlarına tepki gösterdiği bildirildi. AYAKÜSTÜ CEVAP YASAK Bu nedenle yöneticilerin ayaküstü sorulara yanıt vermemesi istenirken, Genel Merkez binası önündeki bekleyen kameramanların da yolun karşısında beklemeleri için yer gösterildi. Uygulamaya bu sabah başladı. (Hürriyet)
MYK öncesi açıklama yapan bakanların yorumlarına tepki gösteren Davutoğlu, AK Partili yöneticilerin ayaküstü demeç vermesini yasakladı, gazeteciler yolun karşısına çekildi.

AK Parti önünde parti yöneticilerine gazetecilerin soru sormasına yasak kararı getirildi. Seçimlerden sonra pazartesi günü Başbakan Davutoğlu, MYK ve Bakanlar kurulu üyeleri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.

DAVUTOĞLU YORUMLARA TEPKİ GÖSTERDİ

Toplantı öncesi aynı şekilde gazeteciler hükümet üyelerine mikrofon uzatarak seçimle yorumlarını aldılar. Davutoğlu'nun bazı bakanların yorumlarına tepki gösterdiği bildirildi.

AYAKÜSTÜ CEVAP YASAK

Bu nedenle yöneticilerin ayaküstü sorulara yanıt vermemesi istenirken, Genel Merkez binası önündeki bekleyen kameramanların da yolun karşısında beklemeleri için yer gösterildi. Uygulamaya bu sabah başladı. (Hürriyet)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.