Bu kent Hacı Murat ve uzantılarını istemiyor

Darıca 14.06.2015 - 22:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bu kent Hacı Murat ve uzantılarını istemiyor

Uzun zamandır bir belirsizlik süreci yaşayan Darıca G.B’nde kulüp başkanı da yönetim de belirlendi.

Bu kent Hacı Murat ve uzantılarını istemiyor Uzun zamandır bir belirsizlik süreci yaşayan Darıca G.B’nde kulüp başkanı da yönetim de belirlendi. Artık haftabaşından itibaren gerek teknik ekip gerekse futbolcu kadrosu açısından Darıca G.B yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri  işbaşı yapacaklar. Önce teknik ekip belirsizliine son vermesi beklenen yönetim ardından takımı önümüzdeki sezona hazırlayacaklar. Kulüp Başkanı iş hayatı bakımında çalışkan, saygı duyulan ve Darıcalıların tanıdığı sevdiği biri. Abdullah Örs ilçe yapısını, futbolseverleri, taraftarları bilen bir kişilik. Kesinlikle alengirli insanlarla çalışacak bir kişiliğe sahip değil. Bizim de kendisinden istediğimiz, kulübe yararı olmayacak, alengirli işlerle bulaşan yada bulaşmaya meyilli, takım yerine kendisine katkı amacı güden isimlerden uzak durması ve kulübün kapısından içeri adım atmasına engel olmasıdır. Bunu dışında sportif başarı gelir yada gelmez. Koskoca sezon. Hakem fonksiyonu var, uyum faktörü, şans faktörü var. İşler zaman zaman iyi gitmeyebilir. Darıca G.B Taraftarı ve ilçe futbolseverleri her türlü durumu hazmedebilir. Ancak hesap kitap işinde olan insanlar kulübün içine girdiği an şampiyon bile olunsa tat alınmayacaktır. İşte saydığımız bu nedenlerden dolayı takıma Murat Akan yani namı değer Hacı Murat’ı ve kendisine yakın olan gerek teknik adamları, gerekse futbolcuları sokmaması gerektiğinin altını çiziyorum. Benim gibi Darıcalılar da, DarıcaG.B’ne gönül veren taraftarlarda bu ismi istemiyor. Ama belki de o bu kapıdan girmek adına her türlü yolu deneyecektir. Buna da İdris Zengin kardeşimizin düğünde muhabirimle bir nevi dalaşarak adımını attı. Muhabirimizin en son “Yine eski hacılar ve hocalar” başlıklı köşe yazısına istinaden tepkisini bir düğün ortamında göstererek nezaketi de zorlamıştır. Ancak kendisi şunu bilmeli ki gerek şahsım, gerekse kadromdaki spor servisi çalışanları bu ismin sarı yeşilli temsilcimizin sınırları içinde yer almaması için her türlü çabayı göstereceğiz. Bu konuda Darıca G.B’ye gönül veren futbolseverlerin istekleri ve görüşleri en büyük referansımızdır. Sayın Başkan Abdullah Örs’ün de bu konudaki duyarlılığının farkında olduğunu bilmemiz nedeniyle içimiz rahattır.
Uzun zamandır bir belirsizlik süreci yaşayan Darıca G.B’nde kulüp başkanı da yönetim de belirlendi.

Bu kent Hacı Murat ve uzantılarını istemiyor

Uzun zamandır bir belirsizlik süreci yaşayan Darıca G.B’nde kulüp başkanı da yönetim de belirlendi.

Artık haftabaşından itibaren gerek teknik ekip gerekse futbolcu kadrosu açısından Darıca G.B yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri  işbaşı yapacaklar. Önce teknik ekip belirsizliine son vermesi beklenen yönetim ardından takımı önümüzdeki sezona hazırlayacaklar.

Kulüp Başkanı iş hayatı bakımında çalışkan, saygı duyulan ve Darıcalıların tanıdığı sevdiği biri. Abdullah Örs ilçe yapısını, futbolseverleri, taraftarları bilen bir kişilik. Kesinlikle alengirli insanlarla çalışacak bir kişiliğe sahip değil.

Bizim de kendisinden istediğimiz, kulübe yararı olmayacak, alengirli işlerle bulaşan yada bulaşmaya meyilli, takım yerine kendisine katkı amacı güden isimlerden uzak durması ve kulübün kapısından içeri adım atmasına engel olmasıdır. Bunu dışında sportif başarı gelir yada gelmez. Koskoca sezon. Hakem fonksiyonu var, uyum faktörü, şans faktörü var. İşler zaman zaman iyi gitmeyebilir. Darıca G.B Taraftarı ve ilçe futbolseverleri her türlü durumu hazmedebilir. Ancak hesap kitap işinde olan insanlar kulübün içine girdiği an şampiyon bile olunsa tat alınmayacaktır.

İşte saydığımız bu nedenlerden dolayı takıma Murat Akan yani namı değer Hacı Murat’ı ve kendisine yakın olan gerek teknik adamları, gerekse futbolcuları sokmaması gerektiğinin altını çiziyorum. Benim gibi Darıcalılar da, DarıcaG.B’ne gönül veren taraftarlarda bu ismi istemiyor. Ama belki de o bu kapıdan girmek adına her türlü yolu deneyecektir. Buna da İdris Zengin kardeşimizin düğünde muhabirimle bir nevi dalaşarak adımını attı. Muhabirimizin en son “Yine eski hacılar ve hocalar” başlıklı köşe yazısına istinaden tepkisini bir düğün ortamında göstererek nezaketi de zorlamıştır. Ancak kendisi şunu bilmeli ki gerek şahsım, gerekse kadromdaki spor servisi çalışanları bu ismin sarı yeşilli temsilcimizin sınırları içinde yer almaması için her türlü çabayı göstereceğiz.

Bu konuda Darıca G.B’ye gönül veren futbolseverlerin istekleri ve görüşleri en büyük referansımızdır.

Sayın Başkan Abdullah Örs’ün de bu konudaki duyarlılığının farkında olduğunu bilmemiz nedeniyle içimiz rahattır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.