Ekinci iddiaları yalanladı

Gebze 17.06.2015 - 07:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ekinci iddiaları yalanladı

Ak Parti Gebze Meclis üyesi Av.Ufuk Ekinci yaptığı açıklamada kendisine iftira atıldığını, Ak Partili olmaktan şeref duyduğunu, aynı şeref ile hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Ekinci ayrıca “Olay hakkında hukuki...

Ak Parti Gebze Meclis üyesi Av.Ufuk Ekinci yaptığı açıklamada kendisine iftira atıldığını, Ak Partili olmaktan şeref duyduğunu, aynı şeref ile hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Ekinci ayrıca “Olay hakkında hukuki olarak her türlü yasal hakkımı kullanacağım” dedi. Ekinci yaptığı açıklamada şunları söyledi: 16.06.2015 günlü “Bizim Kocaeli” isimli gazetede ve yine aynı gazetenin “www.bizimkocaeli.com” alan adlı internet sitesinde şahsım ile ilgili olarak her yönüyle iftira ve karalama niteliğindeki bir haber yapılmıştır. Haber içeriği hiçbir delile dayanmayan, soyut tek yanlı bir iddiadan ibaret olup, haberi yapan muhabirin ismi dahi zikredilmemiştir. Geçmişte iki dönem Ak Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevi ile, Ak parti Siyaset Akademisi Kocaeli Koordinatörlüğü ve hemen tüm seçimlerde Seçim Koordine Merkezleri’nde gönüllü olarak görev yaptım. Halen de Ak Parti Gebze Ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olarak hizmet etmekteyim. Yaptığım tüm çalışmaları şerefle ve onurla yaptım, partim görev verdiği sürece de aynı onurla yapmaya devam edeceğim. Seçim günü partimin verdiği görev ile gönüllü olarak Gebze’de yirmiye yakın okulu ziyaret ederek partim adına gözlemci olarak görev yaptım. Partili müşahitler ve diğer görevli teşkilat mensuplarının ilettiği sorunlara müdahil oldum, gece yarısına kadar Gebze İlçe Seçim Kurulu’nda bulundum. İşbu duruma tüm teşkilat mensuplarımız şahittirler. Hal böyleyken nasıl olur da benim aynı gün farklı bir eylem içerisinde bulunduğum söylenebilir? Bu durum hangi vicdana sığar? Kanaatimce yapılan haber iftira boyutunun yanında çamur at izi kalsın düşüncesi ile yapılmıştır. Ancak güneş balçıkla sıvanmayacağı gibi partili ve hukukçu kimliğim ile Ak Partililiğimi, siyasi düşüncemi kimseye sorgulatmam, kimsenin sorgulmasına da izin vermem. Ak Partili olmaktan şeref duydum, aynı şeref ile hizmet etmeye devam edeceğim. Olay hakkında hukuki olarak her türlü yasal hakkımı kullanacağım. Gazetecilik sorumluluk isteyen önemli bir görev olup haberi yapan gazete ve muhabirden bu sorumluluk bilinci ile hareket etmesini beklerdim. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için işbu basın açıklamasını yapmak zaruretini htim. Olay ile ilgili olarak hiçbir gerekçe, delil, belge vs olmamasına karşın konuyu haberleştiren gazeteci arkadaşların gazetecilik anlayışlarını kamuoyunun takdirlerine bırakmaktayım. Olay şahsımı ve ailemi fazlasıyla üzmüş ve rencide etmiştir. Kamuoyunun gerçeklerden bilgi sahibi olması adına işbu basın açıklaması tarafımca yayına verilmiştir. Kamuoyunun bilgi sahibi olmasını saygı ile arz ederim.
Ak Parti Gebze Meclis üyesi Av.Ufuk Ekinci yaptığı açıklamada kendisine iftira atıldığını, Ak Partili olmaktan şeref duyduğunu, aynı şeref ile hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Ekinci ayrıca “Olay hakkında hukuki...

Ak Parti Gebze Meclis üyesi Av.Ufuk Ekinci yaptığı açıklamada kendisine iftira atıldığını, Ak Partili olmaktan şeref duyduğunu, aynı şeref ile hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Ekinci ayrıca “Olay hakkında hukuki olarak her türlü yasal hakkımı kullanacağım” dedi.

Ekinci yaptığı açıklamada şunları söyledi:

16.06.2015 günlü “Bizim Kocaeli” isimli gazetede ve yine aynı gazetenin “www.bizimkocaeli.com” alan adlı internet sitesinde şahsım ile ilgili olarak her yönüyle iftira ve karalama niteliğindeki bir haber yapılmıştır. Haber içeriği hiçbir delile dayanmayan, soyut tek yanlı bir iddiadan ibaret olup, haberi yapan muhabirin ismi dahi zikredilmemiştir.

Geçmişte iki dönem Ak Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevi ile, Ak parti Siyaset Akademisi Kocaeli Koordinatörlüğü ve hemen tüm seçimlerde Seçim Koordine Merkezleri’nde gönüllü olarak görev yaptım. Halen de Ak Parti Gebze Ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olarak hizmet etmekteyim. Yaptığım tüm çalışmaları şerefle ve onurla yaptım, partim görev verdiği sürece de aynı onurla yapmaya devam edeceğim.

Seçim günü partimin verdiği görev ile gönüllü olarak Gebze’de yirmiye yakın okulu ziyaret ederek partim adına gözlemci olarak görev yaptım. Partili müşahitler ve diğer görevli teşkilat mensuplarının ilettiği sorunlara müdahil oldum, gece yarısına kadar Gebze İlçe Seçim Kurulu’nda bulundum. İşbu duruma tüm teşkilat mensuplarımız şahittirler. Hal böyleyken nasıl olur da benim aynı gün farklı bir eylem içerisinde bulunduğum söylenebilir? Bu durum hangi vicdana sığar?

Kanaatimce yapılan haber iftira boyutunun yanında çamur at izi kalsın düşüncesi ile yapılmıştır. Ancak güneş balçıkla sıvanmayacağı gibi partili ve hukukçu kimliğim ile Ak Partililiğimi, siyasi düşüncemi kimseye sorgulatmam, kimsenin sorgulmasına da izin vermem. Ak Partili olmaktan şeref duydum, aynı şeref ile hizmet etmeye devam edeceğim.

Olay hakkında hukuki olarak her türlü yasal hakkımı kullanacağım. Gazetecilik sorumluluk isteyen önemli bir görev olup haberi yapan gazete ve muhabirden bu sorumluluk bilinci ile hareket etmesini beklerdim.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için işbu basın açıklamasını yapmak zaruretini htim. Olay ile ilgili olarak hiçbir gerekçe, delil, belge vs olmamasına karşın konuyu haberleştiren gazeteci arkadaşların gazetecilik anlayışlarını kamuoyunun takdirlerine bırakmaktayım.

Olay şahsımı ve ailemi fazlasıyla üzmüş ve rencide etmiştir. Kamuoyunun gerçeklerden bilgi sahibi olması adına işbu basın açıklaması tarafımca yayına verilmiştir. Kamuoyunun bilgi sahibi olmasını saygı ile arz ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.