Ya Adriano, ya Gignac!

Spor 17.06.2015 - 07:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ya Adriano, ya Gignac!

Fenerbahçe yönetiminin forvet arayışları iki yıldız üzerine kilitlendi.

Sarı-lacivertli kulüp golcü transferinde önceliği Marsilya’nın golcüsü Andre Pierre Gignac ve Shakhtar Donetsk’in santrforu Luiz Adriano’ya verdi. Yıllık ücretinde astronomik bir rakam isteyen Adriano’nun ikna edilmeye çalışıldığı, Galatasaray’ın da gündeminde olan Gignac ile de masaya oturulduğu öğrenildi.       Fenerbahçe’de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Sarı-lacivertliler şu sıralar forvet arayışlarına öncelik verdi. Marsilya’nın golcüsü Andre Pierre Gignac ve Shakhtar Donetsk’in santrforu Luiz Adriano ile yoğun temasların sürdüğü öğrenildi. İlk tercih Brezilyalı Adriano olsa da, bu futbolcunun başta Juventus olmak üzere çok ciddi taliplerinin bulunması sarı-lacivertli kulübe sıkıntı yaratıyor. Sözleşmesi Aralık ayında bitecek golcü oyuncunun ayrıca istediği ücretin de yüksek olması transferin en büyük açmazı gibi duruyor. Devre arasından bu yana Adriano’nun transferi için uğraşan Fenerbahçe fiyatı bir türlü aşağıya çekemedi. Görüşmelerin halen devam ettiği, Brezilyalı yıldızın ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi. Kapı çalındı Fenerbahçe’de diğer güçlü bir aday da Marsilya ile sözleşmesi sona eren Gignac. Bu sezon 23 gol atan 29 yaşındaki Fransız futbolcuya Galatasaray, CSKA Moskova ve Premier Lig’den teklifler var. Son olarak sarı-lacivertliler de Gignac’ın kapısını çalırken, tecrübeli oyuncunun düşünmek için süre istediği bildirildi.
Fenerbahçe yönetiminin forvet arayışları iki yıldız üzerine kilitlendi.

Sarı-lacivertli kulüp golcü transferinde önceliği Marsilya’nın golcüsü Andre Pierre Gignac ve Shakhtar Donetsk’in santrforu Luiz Adriano’ya verdi. Yıllık ücretinde astronomik bir rakam isteyen Adriano’nun ikna edilmeye çalışıldığı, Galatasaray’ın da gündeminde olan Gignac ile de masaya oturulduğu öğrenildi.

 
 
 

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Sarı-lacivertliler şu sıralar forvet arayışlarına öncelik verdi.

Marsilya’nın golcüsü Andre Pierre Gignac ve Shakhtar Donetsk’in santrforu Luiz Adriano ile yoğun temasların sürdüğü öğrenildi.

İlk tercih Brezilyalı Adriano olsa da, bu futbolcunun başta Juventus olmak üzere çok ciddi taliplerinin bulunması sarı-lacivertli kulübe sıkıntı yaratıyor. Sözleşmesi Aralık ayında bitecek golcü oyuncunun ayrıca istediği ücretin de yüksek olması transferin en büyük açmazı gibi duruyor. Devre arasından bu yana Adriano’nun transferi için uğraşan Fenerbahçe fiyatı bir türlü aşağıya çekemedi. Görüşmelerin halen devam ettiği, Brezilyalı yıldızın ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi.

Kapı çalındı

Fenerbahçe’de diğer güçlü bir aday da Marsilya ile sözleşmesi sona eren Gignac. Bu sezon 23 gol atan 29 yaşındaki Fransız futbolcuya Galatasaray, CSKA Moskova ve Premier Lig’den teklifler var. Son olarak sarı-lacivertliler de Gignac’ın kapısını çalırken, tecrübeli oyuncunun düşünmek için süre istediği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.