19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SARIGÜL’ÜN ALACAĞI PARA BELLİ OLDU

Spor 17.06.2015 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SARIGÜL’ÜN ALACAĞI PARA BELLİ OLDU

Darıca G.B’nin yeni sözde teknik patronu Mustafa Sarıgül ve yardımcılarının kulüpten alacağı maaş belli oldu.

Darıca G.B’nin yeni sözde teknik direktörü Mustafa Sarıgül, sarı yeşilli kulüpten aylık 8 Bin TL maaş alacak. İsimleri açıklanmayan Sarıgül’ün yardımcılarının ise 3’er Bin TL maaş alacağı öğrenildi. Geçmişte hiçbir sportif başarısı olmayan, 3.Lig’leri ve 3.Lig’lerde mücadele eden futbolcu gruplarını tanımayan, deneyimsiz ve bölgemizle uzaktan yakından alakası olmayan Mustafa Sarıgül’ün aylık 8 Bin TL gibi ciddi bir rakama anlaşması futbol otoritelerini bir kez daha şaşırttı. Bölgemizin önde gelen teknik direktörlerinin bir kez daha hiçe sayıldığı bu kritik dönemde Sarıgül ve yardımcılarının alacağı rakamlar dudak uçuklattı. BÖLGEMİZİN HOCALARINA KAPILAR KAPALI Bölgemizin yetenekli teknik direktörlerinden herhangi biri bugün itibariyle Darıca G.B’nin başına gelmiş olsaydı, ekonomik olarak çok küçük rakamlara kulübe hizmet verebilirdi. Öncelikli olarak Darıca G.B’nin menfaatlerini düşünecek olan ve tüm Darıcalılar’ı bir çatı altında toplayabilecek olan bölgemizin hocalarına yine kapıları kapatan Darıca G.B Spor Kulübü, yine büyük paralar harcayarak hiçbir başarısı olmayan hocalara kucak açtı. Kulüpten ciddi anlamda ekonomik gelir sağlayacak olan Mustafa Sarıgül’ü kamuoyunun taktirine bırakıyoruz. HABER : ABBAS SIR
Darıca G.B’nin yeni sözde teknik patronu Mustafa Sarıgül ve yardımcılarının kulüpten alacağı maaş belli oldu.

Darıca G.B’nin yeni sözde teknik direktörü Mustafa Sarıgül, sarı yeşilli kulüpten aylık 8 Bin TL maaş alacak. İsimleri açıklanmayan Sarıgül’ün yardımcılarının ise 3’er Bin TL maaş alacağı öğrenildi.

Geçmişte hiçbir sportif başarısı olmayan, 3.Lig’leri ve 3.Lig’lerde mücadele eden futbolcu gruplarını tanımayan, deneyimsiz ve bölgemizle uzaktan yakından alakası olmayan Mustafa Sarıgül’ün aylık 8 Bin TL gibi ciddi bir rakama anlaşması futbol otoritelerini bir kez daha şaşırttı. Bölgemizin önde gelen teknik direktörlerinin bir kez daha hiçe sayıldığı bu kritik dönemde Sarıgül ve yardımcılarının alacağı rakamlar dudak uçuklattı.

BÖLGEMİZİN HOCALARINA KAPILAR KAPALI

Bölgemizin yetenekli teknik direktörlerinden herhangi biri bugün itibariyle Darıca G.B’nin başına gelmiş olsaydı, ekonomik olarak çok küçük rakamlara kulübe hizmet verebilirdi. Öncelikli olarak Darıca G.B’nin menfaatlerini düşünecek olan ve tüm Darıcalılar’ı bir çatı altında toplayabilecek olan bölgemizin hocalarına yine kapıları kapatan Darıca G.B Spor Kulübü, yine büyük paralar harcayarak hiçbir başarısı olmayan hocalara kucak açtı. Kulüpten ciddi anlamda ekonomik gelir sağlayacak olan Mustafa Sarıgül’ü kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

HABER : ABBAS SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.