Çayırova’da iftarlar şölen gibi

Çayırova 18.06.2015 - 22:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da iftarlar şölen gibi

Çayırova Belediyesitarafından her yıl düzenlenen toplu iftar programları bu yılda ilçenin 9 mahallesinde sürdürülecek. İlk iftar programı Yenimahalle’de başladı. Menderes Caddesi üzerinde kurulan sofralara yüzlerce vatandaş akın etti.

Halkla bütünleşmek ve Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşamak amacı ile Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar programları değişik günlerde farklı mahallelerde düzenlenecek. İlk iftar programını Yenimahalle’de düzenleyen Çayırova Belediyesi, mahallelileri Menderes Caddesi üzerine kurduğu iftar sofrasında buluşturdu.Günlük iftar programlarında mahalle nüfusuna göre her gün ortalama 1000 kişilik iftar yemeği verecek olan Çayırova Belediyesi, 14 ayrı noktada iftar sofrası kuracak. İlk iftar yemeğinde Yenimahalle sakinlerine, Çayırova belediye Başkanı Şevki Demirci, Belediye Başkan yadımcıları, meclis üyeleri, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. ÇOCUKLAR YEMEK SONRASI EĞLENDİ Yüzlerce insan hep birlikte yedikleri iftar yemeğinin ardından Demirsaç Ortaokulu bahçesinde kurulan Osmanlı Macunu, Pamuk şeker,v e popcorn standlarında ikramla karşılaştılar. Yine okul bahçesinde kurulan standa illizyon, orta oyunu, Karagöz-Hacivat gösterileri eşliğinde geç saatlere kadar eğlenen mahalle sakinleri iftar programını adeta bir şölene döndürdüler.      
Çayırova Belediyesitarafından her yıl düzenlenen toplu iftar programları bu yılda ilçenin 9 mahallesinde sürdürülecek. İlk iftar programı Yenimahalle’de başladı. Menderes Caddesi üzerinde kurulan sofralara yüzlerce vatandaş akın etti.

Halkla bütünleşmek ve Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşamak amacı ile Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar programları değişik günlerde farklı mahallelerde düzenlenecek. İlk iftar programını Yenimahalle’de düzenleyen Çayırova Belediyesi, mahallelileri Menderes Caddesi üzerine kurduğu iftar sofrasında buluşturdu.Günlük iftar programlarında mahalle nüfusuna göre her gün ortalama 1000 kişilik iftar yemeği verecek olan Çayırova Belediyesi, 14 ayrı noktada iftar sofrası kuracak. İlk iftar yemeğinde Yenimahalle sakinlerine, Çayırova belediye Başkanı Şevki Demirci, Belediye Başkan yadımcıları, meclis üyeleri, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

ÇOCUKLAR YEMEK SONRASI EĞLENDİ

Yüzlerce insan hep birlikte yedikleri iftar yemeğinin ardından Demirsaç Ortaokulu bahçesinde kurulan Osmanlı Macunu, Pamuk şeker,v e popcorn standlarında ikramla karşılaştılar. Yine okul bahçesinde kurulan standa illizyon, orta oyunu, Karagöz-Hacivat gösterileri eşliğinde geç saatlere kadar eğlenen mahalle sakinleri iftar programını adeta bir şölene döndürdüler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.