Karısını Kıskanıp Bunu Yaptı!

19.06.2015 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karısını Kıskanıp Bunu Yaptı!

Karısını kıskanıp bunu yaptı.

39 yaşındaki adam, karısı köpeğe daha fazla ilgi gösterdiği için köpeği kıskanmış ve hayvana tecavüz etmiş. Bu görüntüler de eve yerleştirilen kamerayla ortaya çıktı Kocası Jonathan Edward Medley'in onu aldattığından şüphelenen kadın, evin bir köşesine kamera yerleştirdi. Daha sonra izlediği görüntülerse, ona hayatının şokunu yaşattı: Kocası evin köpeğinetecavüz ediyordu! O ANI KAMERAYA ÇEKTİ! ILAN       Olay hemen polise bildirildi ve 39 yaşındaki adam "hayvana eziyet" suçundan tutuklandı. Polis memurlarının yaptığı açıklamaya göre Medley, evde karısı köpeğe daha fazla ilgi gösterdiği için köpeği kıskanmış ve intikam almak için hayvana tecavüz etmiş. KÖPEK KISIRLAŞTIRILACAK Olay sonrasında, 2 yaşındaki zavallı Shih tzu cinsi köpek veterinere götürüldü. Gördüğü eziyet yüzünden kısırlaştırılması düşünülüyor. Veterinerler yine de tamamen iyileşeceği görüşünde. Medley hakkındaki tutuklanma kararı ise para cezasına çevrildi ve suçlu, 535 dolar kefalet karşılığında serbest bırakıldı. KAYNAK: POSTA GAZETESİ  
Karısını kıskanıp bunu yaptı.

39 yaşındaki adam, karısı köpeğe daha fazla ilgi gösterdiği için köpeği kıskanmış ve hayvana tecavüz etmiş. Bu görüntüler de eve yerleştirilen kamerayla ortaya çıktı

Kocası Jonathan Edward Medley'in onu aldattığından şüphelenen kadın, evin bir köşesine kamera yerleştirdi. Daha sonra izlediği görüntülerse, ona hayatının şokunu yaşattı: Kocası evin köpeğinetecavüz ediyordu!

O ANI KAMERAYA ÇEKTİ!

ILAN
 
 
 

Olay hemen polise bildirildi ve 39 yaşındaki adam "hayvana eziyet" suçundan tutuklandı. Polis memurlarının yaptığı açıklamaya göre Medley, evde karısı köpeğe daha fazla ilgi gösterdiği için köpeği kıskanmış ve intikam almak için hayvana tecavüz etmiş.

KÖPEK KISIRLAŞTIRILACAK

Olay sonrasında, 2 yaşındaki zavallı Shih tzu cinsi köpek veterinere götürüldü. Gördüğü eziyet yüzünden kısırlaştırılması düşünülüyor. Veterinerler yine de tamamen iyileşeceği görüşünde. Medley hakkındaki tutuklanma kararı ise para cezasına çevrildi ve suçlu, 535 dolar kefalet karşılığında serbest bırakıldı.

KAYNAK: POSTA GAZETESİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.