Başkan Ayaz Umre Dönüşü Çalışmaları İnceledi

Kocaeli 21.06.2015 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Ayaz Umre Dönüşü Çalışmaları İnceledi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Umre ziyaretinden döner dönmez belediye ekiplerinin çalışmalarını incelemeye başladı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Umre ziyaretinden döner dönmez belediye ekiplerinin çalışmalarını incelemeye başladı. Umre ziyaretini tamamlayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ayağının tozuyla belediye ekiplerinin Vezirçiftliği mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmaları inceledi. Başkan Ayaz inceleme gezisi sırasında mahalle halkı ile de sohbet etti. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışma programı kapsamında Vezirçiftliği mahallesi Park sokakta devam eden dekoratif desenli duvar ve yaya kaldırımı çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Ayaz, hizmetlerin aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti. Vezirçiftliği mahallesinde bulunan 4 sokakta dekoratif perde duvar, yaya kaldırımı ve aydınlatma çalışması yapacak olan Başiskele Belediyesi, Park sokakta ömrünü tamamlamış olan yaya kaldırımlarının sökümlerinin ardından perde duvar çalışmalarına başladı. Bu sokağın tamamlanmasının ardından benzer çalışma Akşemsettin, Güldeste ve Serçe sokaklarda da devam edeceği öğrenildi.
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Umre ziyaretinden döner dönmez belediye ekiplerinin çalışmalarını incelemeye başladı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin AyazUmre ziyaretinden döner dönmez belediye ekiplerinin çalışmalarını incelemeye başladı.

Umre ziyaretini tamamlayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ayağının tozuyla belediye ekiplerinin Vezirçiftliği mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmaları inceledi. Başkan Ayaz inceleme gezisi sırasında mahalle halkı ile de sohbet etti. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışma programı kapsamında Vezirçiftliği mahallesi Park sokakta devam eden dekoratif desenli duvar ve yaya kaldırımı çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Ayaz, hizmetlerin aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti.

Vezirçiftliği mahallesinde bulunan 4 sokakta dekoratif perde duvar, yaya kaldırımı ve aydınlatma çalışması yapacak olan Başiskele Belediyesi, Park sokakta ömrünü tamamlamış olan yaya kaldırımlarının sökümlerinin ardından perde duvar çalışmalarına başladı. Bu sokağın tamamlanmasının ardından benzer çalışma Akşemsettin, Güldeste ve Serçe sokaklarda da devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.