18 YILDIR OĞLUNU ARIYORDU!

Gebze 23.06.2015 - 18:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

18 YILDIR OĞLUNU ARIYORDU!

Halime Akgül sadece hastalık ve geçim sıkıntısıyla değil aynı zamanda oğluna olan hasretle de yaşama mücadelesi veriyordu.

ÖZEL HABER... ÖZEL HABER... ÖZEL HABER...ÖZEL HABER... ÖZEL HABER... ÖZEL HABER... Halime Akgül sadece hastalık ve geçim sıkıntısıyla değil aynı zamanda oğluna olan hasretle de yaşama mücadelesi veriyordu. Akgül 30 yıl önce evli olduğu eski eşinin, 6 yaşındaki oğlunu yanından almasıyla hayatının karardığını dile getirdi.  Yaşadığı sıkıntılara rağmen yetkililerden oğlunun bulunmasını isteyen Akgül’ün bu isteğine de yetkililer sessiz kalmadılar.  Yapılan araştırmalar sonucu Soma’da buldukları Uğur’a annesinin durumunu anlattılar ve Halime Akgül ile kavuşturdular. Oğlunu gördükten sonra tüm sıkıntısını unutan Akgül’ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Tatlıkuyu Mahalle Kadın Kolları Başkanı Sevim Arıcan ve Halkla İlişkiler Başkanı Müge Kekeç, yapılan yardımlar sırasında desteğini esirgemeyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e ve teşkilat mensuplarına teşekkürlerini iletti. Halime Akgül’ün evindeki eşyalarının hepsi kullanılamaz durumda olduğu için yetkililer Akgül ailesine  duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyorlar.    
Halime Akgül sadece hastalık ve geçim sıkıntısıyla değil aynı zamanda oğluna olan hasretle de yaşama mücadelesi veriyordu.

ÖZEL HABER... ÖZEL HABER... ÖZEL HABER...ÖZEL HABER... ÖZEL HABER... ÖZEL HABER...

Halime Akgül sadece hastalık ve geçim sıkıntısıyla değil aynı zamanda oğluna olan hasretle de yaşama mücadelesi veriyordu. Akgül 30 yıl önce evli olduğu eski eşinin, 6 yaşındaki oğlunu yanından almasıyla hayatının karardığını dile getirdi.  Yaşadığı sıkıntılara rağmen yetkililerden oğlunun bulunmasını isteyen Akgül’ün bu isteğine de yetkililer sessiz kalmadılar.  Yapılan araştırmalar sonucu Soma’da buldukları Uğur’a annesinin durumunu anlattılar ve Halime Akgül ile kavuşturdular. Oğlunu gördükten sonra tüm sıkıntısını unutan Akgül’ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Tatlıkuyu Mahalle Kadın Kolları Başkanı Sevim Arıcan ve Halkla İlişkiler Başkanı Müge Kekeç, yapılan yardımlar sırasında desteğini esirgemeyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e ve teşkilat mensuplarına teşekkürlerini iletti.

Halime Akgül’ün evindeki eşyalarının hepsi kullanılamaz durumda olduğu için yetkililer Akgül ailesine  duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyorlar.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.