Çorum İncedal’ı bekliyor

Spor 24.06.2015 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çorum İncedal’ı bekliyor

Çorum Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın sözleşmesini feshetmesini bekliyor.

Çorum Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Gelecek sezon yola teknik direktör Fahrettin Sayhan ile devam edecek olan Çorum Belediyespor yönetimi bu teknik adama sözleşme imzalatabilmek için, Yavuz İncedal’ın sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Gelecek sezon için Darıca Gençlerbirliği ile prensip anlaşmasına varan Yavuz İncedal, temsilcimizle sözleşme imzalayabilmek için Çorum Belediyespor ile olan sözleşmesini feshetmesi gerekirken, Çorum Belediyespor yönetimi de İncedal’ı bekliyor. İNCEDAL’A VEKALETNAME GÖNDERECEKLER Fahrettin Sayhan’a resmi sözleşme imzalatacak olan Çorum Belediyespor yöneticilerinin Teknik Direktör Yavuz İncedal ile bir görüşme yaptıkları İncedal’ın sözleşmenin feshedilmesine sıcak baktığı belirtildi. Bu hafta içerisinde göndereceği vekaletname ile sözleşmesini feshettirecek olan Teknik Direktör Yavuz İncedal Darıca Gençlerbirliği ile resmi sözleşme imzalarken, Çorum Belediyespor yönetimi ise Teknik Direktör Fahrettin Sayhan’a resmi sözleşmeyi imzalatacak.  
Çorum Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın sözleşmesini feshetmesini bekliyor.

Çorum Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Gelecek sezon yola teknik direktör Fahrettin Sayhan ile devam edecek olan Çorum Belediyespor yönetimi bu teknik adama sözleşme imzalatabilmek için, Yavuz İncedal’ın sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Gelecek sezon için Darıca Gençlerbirliği ile prensip anlaşmasına varan Yavuz İncedal, temsilcimizle sözleşme imzalayabilmek için Çorum Belediyespor ile olan sözleşmesini feshetmesi gerekirken, Çorum Belediyespor yönetimi de İncedal’ı bekliyor.

İNCEDAL’A VEKALETNAME GÖNDERECEKLER

Fahrettin Sayhan’a resmi sözleşme imzalatacak olan Çorum Belediyespor yöneticilerinin Teknik Direktör Yavuz İncedal ile bir görüşme yaptıkları İncedal’ın sözleşmenin feshedilmesine sıcak baktığı belirtildi. Bu hafta içerisinde göndereceği vekaletname ile sözleşmesini feshettirecek olan Teknik Direktör Yavuz İncedal Darıca Gençlerbirliği ile resmi sözleşme imzalarken, Çorum Belediyespor yönetimi ise Teknik Direktör Fahrettin Sayhan’a resmi sözleşmeyi imzalatacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.