19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İftarda GÜLler AÇTI

Çayırova 24.06.2015 - 23:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İftarda GÜLler AÇTI

Çayırova Belediyesi'nin bu akşamki iftar programına İlçe Emniyet Müdürü Oman Gül ve Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin eşi Gül Demirci'de katıldı

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarının bu akşamki durağı olan Emek Mahallesi Tahsin tarhan Ortaokulu'ndaki organizasyonuna Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül'de katıldı. Belediye Başkanı Şevki demirci ve Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafr Kılıç ile birlikte iftar yemeği yiyen başarılı Emniyet Müdürü Gül vatandaşlarla da bir araya gelerek asayiş ve diğer polisiye konularla ilgili talep, ihtiyaç ve şikayetleri dineleyip notlar aldı. Ayrıca vatandaşların huzurlu bir ortamda iftar yemeği yemesi adına bölgede güvenlik önlemleri de alan Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri ile Osman Gül bir Ramazan Akşamı birlikteliğinyyaşadı. GÜL HANIMDA KOLLARI SIVADI İftar programının süpriz diğer ismi ise Gül Demirci oldu. Eşi Şevki Demirci ile birlikte koları sıvayıp yemek servisi yapan Gül Demirci yemek sonrası özellikle mahallenin bayan sakinleri ve Belediye  Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik ile birlikte geç saatlere kadar sohbet etti.
Çayırova Belediyesi'nin bu akşamki iftar programına İlçe Emniyet Müdürü Oman Gül ve Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin eşi Gül Demirci'de katıldı

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarının bu akşamki durağı olan Emek Mahallesi Tahsin tarhan Ortaokulu'ndaki organizasyonuna Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül'de katıldı. Belediye Başkanı Şevki demirci ve Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafr Kılıç ile birlikte iftar yemeği yiyen başarılı Emniyet Müdürü Gül vatandaşlarla da bir araya gelerek asayiş ve diğer polisiye konularla ilgili talep, ihtiyaç ve şikayetleri dineleyip notlar aldı. Ayrıca vatandaşların huzurlu bir ortamda iftar yemeği yemesi adına bölgede güvenlik önlemleri de alan Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri ile Osman Gül bir Ramazan Akşamı birlikteliğinyyaşadı.

GÜL HANIMDA KOLLARI SIVADI

İftar programının süpriz diğer ismi ise Gül Demirci oldu. Eşi Şevki Demirci ile birlikte koları sıvayıp yemek servisi yapan Gül Demirci yemek sonrası özellikle mahallenin bayan sakinleri ve Belediye  Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik ile birlikte geç saatlere kadar sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.