19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dünya Şampiyonası İçin Moskova’ya Gidiyor

Spor 25.06.2015 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dünya Şampiyonası İçin Moskova’ya Gidiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un Türkiye şampiyonu eskrimcileri Aslıhan Kayabaş ile Dilara Ünal, Dünya şampiyonası için Moskova’ya gidiyor.

Bayanlar Eskrim Epe kategorisinin başarılı sporcuları Aslıhan Kayabaş ile Dilara Ünal yine zorlu bir göreve gidiyor. Başarılı milli eskrimciler Kağıtspor ve milli takım antrenörü Ömer Kılıç ile birlikte Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılacak olan Büyükler Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. 13-19 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan şampiyona öncesi Mersin’de kampa giren milli sporcular 11 Temmuz tarihlerine kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.12 Temmuz’da Moskova’ya hareket edecek olan millilerin şampiyonada derece yapması bekleniyor.   SIKI KAMP YAPACAKLAR Büyükşehir Kağıtspor ve milli takım antrenörü Ömer Kılıç hazırlık dönemini iyi geçirerek şampiyonaya sıkı hazırlanacaklarını söyledi. Sporcularından umutlu olduğunu ifade eden milli takım antrenörü Ömer Kılıç, “Bu yıl yapılacak Dünya şampiyonasında birbirinden güçlü isimler yer alacak. Biz güzel bir kamp dönemi geçirerek şampiyonaya sıkı hazırlanacağız. Sporcularımızın güzel performansıyla umut ediyorum ki istediğimiz sonuçları alacağız .”dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un Türkiye şampiyonu eskrimcileri Aslıhan Kayabaş ile Dilara Ünal, Dünya şampiyonası için Moskova’ya gidiyor.

Bayanlar Eskrim Epe kategorisinin başarılı sporcuları Aslıhan Kayabaş ile Dilara Ünal yine zorlu bir göreve gidiyor. Başarılı milli eskrimciler Kağıtspor ve milli takım antrenörü Ömer Kılıç ile birlikte Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılacak olan Büyükler Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. 13-19 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan şampiyona öncesi Mersin’de kampa giren milli sporcular 11 Temmuz tarihlerine kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.12 Temmuz’da Moskova’ya hareket edecek olan millilerin şampiyonada derece yapması bekleniyor.
 
SIKI KAMP YAPACAKLAR
Büyükşehir Kağıtspor ve milli takım antrenörü Ömer Kılıç hazırlık dönemini iyi geçirerek şampiyonaya sıkı hazırlanacaklarını söyledi. Sporcularından umutlu olduğunu ifade eden milli takım antrenörü Ömer Kılıç, “Bu yıl yapılacak Dünya şampiyonasında birbirinden güçlü isimler yer alacak. Biz güzel bir kamp dönemi geçirerek şampiyonaya sıkı hazırlanacağız. Sporcularımızın güzel performansıyla umut ediyorum ki istediğimiz sonuçları alacağız .”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.