19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Adada İnek Hükümdarlığı

Darıca 29.06.2015 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Adada İnek Hükümdarlığı

Darıca Bayramoğlu her gün renkli görüntülere sahne oluyor.

Darıca Bayramoğlu sakinleri ve adayı ziyaret eden misafirler her gün renkli görüntülere şahit oluyorlar. Mahalle halkının hayvancılıkla uğraşmasıyla, kontrol edilemeyen hayvanların asfalt yola çıkmasına engellenemeyen bir durum olarak ortaya çıkıyor. Çevredeki vatandaşların ilgi gözleriyle izlediği olay Bayramoğlu’nun vazgeçilmezi olarak kalmış gözüküyor. Kazalarda Yaşanılabilir Her ne kadar renkli görüntüler olduğundan bahsedilse de kazaya sebebiyet verecek durumlarda yaşatıyorlar. Yola aniden çıkmaları ve uzun süre bekletilmeleri araç sürücülerini hem zor durumda bırakıyor hem de kornalarla hayvanların yoldan çıkmasını isteyen bazı sürücüler gürültü kirliliği yaratıyorlar. Bu durum karşısında o yol üzerinde giden vatandaşlar alışmış olmalarına karşın hızlarını düşürüyorlar. Adaya yeni gelen misafirlerin daha dikkatli olması söz konusu.
Darıca Bayramoğlu her gün renkli görüntülere sahne oluyor.

Darıca Bayramoğlu sakinleri ve adayı ziyaret eden misafirler her gün renkli görüntülere şahit oluyorlar. Mahalle halkının hayvancılıkla uğraşmasıyla, kontrol edilemeyen hayvanların asfalt yola çıkmasına engellenemeyen bir durum olarak ortaya çıkıyor. Çevredeki vatandaşların ilgi gözleriyle izlediği olay Bayramoğlu’nun vazgeçilmezi olarak kalmış gözüküyor.

Kazalarda Yaşanılabilir

Her ne kadar renkli görüntüler olduğundan bahsedilse de kazaya sebebiyet verecek durumlarda yaşatıyorlar. Yola aniden çıkmaları ve uzun süre bekletilmeleri araç sürücülerini hem zor durumda bırakıyor hem de kornalarla hayvanların yoldan çıkmasını isteyen bazı sürücüler gürültü kirliliği yaratıyorlar. Bu durum karşısında o yol üzerinde giden vatandaşlar alışmış olmalarına karşın hızlarını düşürüyorlar. Adaya yeni gelen misafirlerin daha dikkatli olması söz konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.