19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Demirci’den Sahura Kadar Mesai

Çayırova 30.06.2015 - 15:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirci’den Sahura Kadar Mesai

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Pazartesi günü Akse Mahallesi Osman Yağmurdereli Parkında gerçekleştirilen belediye iftarının ardından sahura kadar bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Fatih ve Menderes Caddelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Demirci’ye AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. iftardan sonra sahura kadar hemen hemen her gün biz dizi ziyaretler gerçekleştiren ve sahura kadar açık olan çay ocaklarında vatandaşlarla bir araya gelen başkan Demirci, bu seferki ziyaretlerine Menderes Caddesi’nde başladı. Burada vatandaşlarla bir süre hasbihal eden Demirci, daha sonra İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve meçli üyeleri ile birlikte açık olan esnafları, dernekleri ve çay ocaklarını ziyaret etti. Fatih Caddesi’ndeki ziyaretlerinde Ceylan Çay Evinde oturan gençlerle bir araya gelen Demirci, burada gençlerle güzel bir sohbet ortamı oluşturdu. Gençlere çay ısmarlayan ve hepsini teker teker dinleyen Demirci, önümüzdeki süreçte belediyece gençlere yönelik yapılacak çalışmaları da anlattı. Sahur vaktinin yaklaşması ile birlikte ziyaretlerini hızlandıran Demirci, Fatih Caddesi’nin sonuna doğru programını noktaladı.  
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Pazartesi günü Akse Mahallesi Osman Yağmurdereli Parkında gerçekleştirilen belediye iftarının ardından sahura kadar bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Fatih ve Menderes Caddelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Demirci’ye AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. iftardan sonra sahura kadar hemen hemen her gün biz dizi ziyaretler gerçekleştiren ve sahura kadar açık olan çay ocaklarında vatandaşlarla bir araya gelen başkan Demirci, bu seferki ziyaretlerine Menderes Caddesi’nde başladı. Burada vatandaşlarla bir süre hasbihal eden Demirci, daha sonra İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve meçli üyeleri ile birlikte açık olan esnafları, dernekleri ve çay ocaklarını ziyaret etti.

Fatih Caddesi’ndeki ziyaretlerinde Ceylan Çay Evinde oturan gençlerle bir araya gelen Demirci, burada gençlerle güzel bir sohbet ortamı oluşturdu. Gençlere çay ısmarlayan ve hepsini teker teker dinleyen Demirci, önümüzdeki süreçte belediyece gençlere yönelik yapılacak çalışmaları da anlattı. Sahur vaktinin yaklaşması ile birlikte ziyaretlerini hızlandıran Demirci, Fatih Caddesi’nin sonuna doğru programını noktaladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.