‘Gebzespor’a sahip çıkanlar baş tacımızdır’

Spor 30.06.2015 - 17:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘Gebzespor’a sahip çıkanlar baş tacımızdır’

Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan’ın frene basmaya niyeti yok.

Kombine kart satışlarına önemli bir mesai harcayan Turhan, dün de boş durmadı. Gebzespor için büyük önem taşıyan sezonda yeni sezon kombine kartlarını Gebzeli esnaf ve vatandaşlara satan Turhan, kulübün kasasına katkı sunulmasında önemli bir rol oynadı. Mütevazi bir konuşma yaparak, ‘’Bizler Gebzespor yöneticisi olarak yapmamız gereken şeyleri yapıyoruz. Asıl taktir edilmesi gereken kişiler Gebzespor’a sahip çıkanlardır. O’nlar bizim baş tacımız. Kombine kartlara olan ilgiden memnunuz. Devamının geleceğine inanıyorum’’ dedi. Aksesapağı sakinlerinden Serkan Akça, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu. Aksesapağı sakinlerinden Süleyman Polat, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu. Aksesapağı sakinlerinden Zurgannin Sarman, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu. Aksesapağı esnaflarından Gaziantep Restoran İşletmecisi Cevdet Alan, Gebzespor kombine kartı alarak ulübe 200 TL’lik katkı sundu. Aksesapağı sakinlerinden Mehmet Özsoy, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu. Gebze Beşköy Spor Kulübü yöneticilerinden Mehmet Kahraman, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu. Aksesapağı sakinlerinden Musa Uğraş, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu. Aksesapağı sakinlerinden Sezai Köse, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu. Aksesapağı sakinlerinden Dursun Karakuş, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.  
Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan’ın frene basmaya niyeti yok.

Kombine kart satışlarına önemli bir mesai harcayan Turhan, dün de boş durmadı. Gebzespor için büyük önem taşıyan sezonda yeni sezon kombine kartlarını Gebzeli esnaf ve vatandaşlara satan Turhan, kulübün kasasına katkı sunulmasında önemli bir rol oynadı. Mütevazi bir konuşma yaparak, ‘’Bizler Gebzespor yöneticisi olarak yapmamız gereken şeyleri yapıyoruz. Asıl taktir edilmesi gereken kişiler Gebzespor’a sahip çıkanlardır. O’nlar bizim baş tacımız. Kombine kartlara olan ilgiden memnunuz. Devamının geleceğine inanıyorum’’ dedi.

Aksesapağı sakinlerinden Serkan Akça, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Aksesapağı sakinlerinden Süleyman Polat, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Aksesapağı sakinlerinden Zurgannin Sarman, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Aksesapağı esnaflarından Gaziantep Restoran İşletmecisi Cevdet Alan, Gebzespor kombine kartı alarak ulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Aksesapağı sakinlerinden Mehmet Özsoy, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Gebze Beşköy Spor Kulübü yöneticilerinden Mehmet Kahraman, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Aksesapağı sakinlerinden Musa Uğraş, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Aksesapağı sakinlerinden Sezai Köse, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Aksesapağı sakinlerinden Dursun Karakuş, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.