Meclis Derdine birbirlerine girdiler...SERT KAVGA

Gebze 02.07.2015 - 01:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Meclis Derdine birbirlerine girdiler...SERT KAVGA

Danışman çileden çıkınca artık dayanamadı...

CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge'de Meclis Başkanlığı seçimleri tartışıldı. Akademisyen-Yazar Prof. Ahmet İnsel'in MHP'yi sert sözlerle eleştirmesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Metin Özkan'ı çileden çıkardı. SES TONLARI YÜKSELDİ Ahmet İnsel'in "MHP 'biz adayımızın arkasındayız' diyebilirdi. Ama argümanları bu değildi." dedi. İnsel'in bu sözüne çok kızan Metin Özkan, bağırarak "Ya biz adayımızın arkasındayız. Hep bunu söyledik." diyerek çıkıştı. PROGRAMA ARA VERİLDİ İkili arasında sert tartışma yaşanırken, Ahmet Hakan programa ara vermek zorunda kaldı.
Danışman çileden çıkınca artık dayanamadı...

CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge'de Meclis Başkanlığı seçimleri tartışıldı. Akademisyen-Yazar Prof. Ahmet İnsel'in MHP'yi sert sözlerle eleştirmesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Metin Özkan'ı çileden çıkardı.

SES TONLARI YÜKSELDİ

Ahmet İnsel'in "MHP 'biz adayımızın arkasındayız' diyebilirdi. Ama argümanları bu değildi." dedi. İnsel'in bu sözüne çok kızan Metin Özkan, bağırarak "Ya biz adayımızın arkasındayız. Hep bunu söyledik." diyerek çıkıştı.

PROGRAMA ARA VERİLDİ

İkili arasında sert tartışma yaşanırken, Ahmet Hakan programa ara vermek zorunda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.